El Rumanol, melodie despre copiii Diasporei în emisiunea România la Românii au talent. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 21:11
El Rumanol, melodie despre copiii Diasporei în emisiunea România la Românii au talent. VIDEO
El Rumanl, moment impresionant la Românii au talent. Sursa foto: captură Pro TV

Maxi Nica cunoscut ca „El Rumanol” românul care trăiește de la vârsta de 8 ani în Spania a revenit în țara noastră pentru a participa la „Românii au talent” unde a primit 4 de „Da” din partea juraților.

Un român a făcut furori la „Românii au talent” cu o melodie „adevărată”

Cei patru jurați ai show-ului „Românii au talent” difuzat la Pro TV au fost plăcut surprinși de un tânăr pe nume Maxi Nica care trăiește de aproximativ 20 de ani în Spania împreună cu părinții săi. Tânărul a avut un număr de rapp, iar versurile sale au transmis ce înseamnă dorul de casă.

„Rapp-ul pentru mine a fost o terapie. Era forma de a scoate la iveală toată ura și toate nedreptățile care mi se adresau. Eu le dădeam afară prin rapp. Dacă nu exista hip-hop aș fi avut nevoie de un psiholog. E câteodată greu pentru un copil să se schimbe așa de mult, să începi de la zero, să dormi pe străzi”, a spus Maxi.

Românul care a primit 4 de „Da”, concurent și în emisiunea din Spania

„Nu știu ce se întâmplă cu țara asta de atâția ani. E bine că se întâmplă să ne aducă cineva aminte de aceste lucruri”, a spus Florin Călinescu care i-a dat apoi cuvântul lui Andi Moisescu.

„Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii pe care a reușit să o facă cineva ultimilor ani. Cred că doar care a trăit așa ceva putea să o facă.  El a venit pe scenă pentru că ceva îl durea și a vrut să spună ce-l doare. Ești fără doar și poate un băiat destul de talentat”, a spus și Andi Moisescu.

Românul originar din Oradea a interpretat pe scena show-ului muzical o piesă rapp despre unitatea Spaniei și faptul că Barcelona este dezbinată de proteste violente. Maxi a participat și la versiunea spaniolă a emisiunii de talent „Got Talent Spania” unde a primit golden buzz și a fost trimis direct în finală.

Tânărul de 32 de ani a povestit într-un interviu amplu acordat site-ului teleleu.ro cum a ajuns în Spania. Maxi Nica a mărturisit că tatăl său a făcut bagajele pentru a pleca într-o vacanță din care avea să nu se mai întoarcă niciodată.

Părinții lui Maxi erau separați, iar tatăl lui a decis să o ia de la capăt în Spania. Maxi avea doar 8 ani când tatăl lui a spus familiei că pleacă în vacanță cu cei doi băieți, dar când au ajuns în localitatea Castellón de la Plana nu au mai vrut să continue turul Europei.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×