El este recidivistul extrem de periculos căutat în toată România. A lovit de 22 de ori un bătrân cu un box metalic

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 15:00
El este recidivistul extrem de periculos căutat în toată România. A lovit de 22 de ori un bătrân cu un box metalic GALERIE FOTO

Acesta este recidivistul extrem de periculos. Este căutat în toată România, după ce a lovit de 22 de ori un bătrân cu un box metalic. Bătrânul este internat în prezent la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu un traumatism cranio-facial sever. Pe imaginile video se vede cum agresorul lovește cu o bestialitate greu de descris pe bătrânul în vârstă de 75 de ani.

Polițiștii l-au indentificat pe agresor. Este vorba de un bărbat de 36 ani, din municipiul Galaţi. Pe data de 14 ianuarie acesta a comis o tâlhărie în scara unui bloc din localitate. Fapta s-a petrecut în jurul orei 11,00, când un bărbat de 75 de ani a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. E la fost atacat de o persoană în scara blocului unde locuieşte şi deposedat, prin violenţă, de suma de 500 de euro şi un telefon mobil.

Agresorul este recidivist eliberat cu recursul compesatoriu

Poliția l-a dat în urmărire pe agresor. Acesta este recidivist și în trecut a mai fost condamnat  pentru alte fapte de tâlhărie şi furturi. Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 69 kg, constituţie atletică, păr şaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare. Acum bătrânul a fost lovit de 22 de ori cu un box metalic, majoritatea loviturilor fiind primite în față. Bătrânul a fost spitalizat și se parte că este în afara oricărui pericol. Agresorul a fost eliberat pe baza recursului compesatoriu.

Infractorul i-a furat banii şi telefonul mobil, după ce îl urmărise în prealabil la CEC, unde a văzut că scosese o sumă de bani, pe care i-a schimbat apoi în euro. Acesta s-a năpustit asupra bătrânul în scara blocului în care acesta locuia. Poliția îl caută acum pe agresorul recidivist. ”Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×