Ediţie importantă în Ferma! Se apropie marea finală de la Pro TV. Familiile concurenţilor intră în fermă

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/05/2019, 17:13
Ediţie importantă în Ferma! Se apropie marea finală de la Pro TV. Familiile concurenţilor intră în fermă
O nouă ediție Ferma, plină de momente emoționante. Sursa foto: PRO TV

PRO TV anunță o ediție incendiară a emisiunii Ferma. Marea finală se apropie cu pași repezi, iar una dintre surprizele pregătite pentru telespectatori este intrarea familiilor concurenților în ferma unde sunt cazate celebritățile. Pe lângă aceste vizite neașteptate pentru competitori, duelul pentru fermierul șef se va lăsa cu o eliminare din concurs.

O nouă ediție Ferma, cu intrarea familiilor concurenților în show

Vedetele din reality-show-ul Ferma se bat pentru 50.000 de euro, iar competiția devine tot mai strânsă. Deși mai sunt doar șase concurenți în competiție, tensiunea atinge cote tot mai mari de la o ediție la alta. Cei care se zbat pentru marele premiu sunt Diana Belbiță, Marius Crăciun, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Moroșanu și Florin Pastramă.

Duelul pentru fermierul săptămânii, cel care le va fi lider pe ultima sută de metri, va fi susținut chiar de membrii familiilor acestora. Telespectatorii vor avea ocazia să îi cunoască pe părinții sau frații concurenților din Fermă. Una dintre cele mai interesante întâlniri va fi cea dintre mama lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, practic, ginerele ei deja.

În noua ediție Ferma, un concurent va fi eliminat după duelul pentru fermierul-șef. Sursa foto: PRO TV

Florin Pastramă își cunoaște soacra de la ora 21:30

Marele duel va avea loc astăzi la ora 21:30 la PRO TV. Concurenții vor afla pe cine a nominalizat Ioana Filimon în scrisoarea pe care a lăsat-o. Dacă a făcut alegerea potrivită sau nu, rămâne de aflat în această ediție spectaculoasă. Totodată, Cătălin Zmărăndescu se va revedea cu femeia vieții sale, Matild, care va intra în Fermă cu copilașul lor.

Ferma este unul dintre cele mai de succes show-uri televizate din România. Competiția care a strâns peste un milion de telespectatori la aproape fiecare ediție a născut numeroase controverse. Scenele considerate indecente prezente în mai fiecare episod au stârnit multă rumoare în Fermă.

Mai mult, în competiție s-au închegat și relații de prietenie și povești de iubire neașteptate. În acest reality-show s-a născut unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc, cel format dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×