Edith Gonzalez, scrisoare de adio pentru fiica sa! Mesajul răvăşitor înainte de moarte

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 09:26
Edith Gonzalez, scrisoare de adio pentru fiica sa! Mesajul răvăşitor înainte de moarte
Edith Gonzalez a scris câteva rânduri emoționante pentru fiica ei. Sursa foto: Azteca 13

Edith Gonzalez a lăsat o scrisoare emoționantă pentru fiica ei de 14 ani, Constanza, căreia nu a mai apucat să îi facă petrecerea de ziua ei de naștere, căci aceasta va împlini în curând 15 ani. În scrisoarea de adio a actriței de telenovele, aceasta îi lasă moștenite gândurile ei pozitive și o încurajează să lupte pentru tot ce își dorește în viață, dar cu bunătate.

Edith Gonzalez, scrisoare emoționantă către Constanza

Edith îi mulțumește fiicei sale, în ultimele sale rânduri, că a avut onoarea să îi fie mamă, că i-a oferit oportunitatea să îi fie ghid în viață și să învețe, de altfel, chiar și ea, ca mamă, multe lucruri. „Într-o zi ţi-au anunţat sosirea, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă.

M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viaţa.

Edith și fiica ei, Constanza. Sursa foto: America TV

„Viața este nerușinat de frumoasă. Tu ești deșteaptă, generoasă”

Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte determinată, deşteaptă şi generoasă“, a scris Edith Gonzalez în ultimele sale rânduri adresate Constanzei.

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 13 iunie după o perioadă lungă de luptă cu cancerul ovarian, boală de care credea că se vindecase, dar a recidivat. A fost diagnosticată cu teribila boală în anul 2016, când a și vorbit în public despre marea ei problemă de sănătate. Pe parcursul bolii, actrița s-a arătat optimistă și încrezătoare și nu a arătat niciodată vreun semn de vulnerabilitate, chiar dacă procesul de vindecare a fost unul greu și ineficient în cele din urmă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×