Ea e Daniela, sosia Biancăi Drăgușanu, tânăra care l-a înnebunit pe Victor Slav! Imagini incendiare

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/12/2018, 23:19
Ea e Daniela, sosia Biancăi Drăgușanu, tânăra care l-a înnebunit pe Victor Slav! Imagini incendiare GALERIE FOTO
Poză din club-ul în care a petrecut Victor Slav, alături de Daniela, sosia Biancăi

Sosia Biancăi Drăgușanu, Daniela, l-a înnebunit la Victor Slav! Iată imaginile incendiare în care au fost surprinși cei doi. Toți oamenii sunt unici, însă, se pare că Bianca Drăgușanu nu! Este clar că multe fete vor să o copieze pentru a arăta la fel de bine precum arată blondina, dar, de această dată, o fată a încercat mai mult și chiar a reușit! Sosia acesteia ai putea spune că este unu la unu cu binecunoscuta vedetă. De asemenea, nu numai exteriorul le face să semene pe cele două, ci și interiorul. Pare că acestea au același gust la bărbați, dat fiind faptul că și sosia Biancăi încearcă să stea în jurul fostului soț al blondinei, Victor Slav. Cum cei doi s-au despărțit, prezentatorul de la ”Vulturii de noapte” este liber și poate pregătit să înceapă o nouă relație. Weekendul trecut, sosia Biancăi, a dat nas în nas cu Victor într-un club de noapte din Sibiu.

Daniela seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Victor Slav
Daniela seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Victor Slav

Slav stătea în compania unuia dintre prietenii săi cei mai buni, Bogdan Vlădău, iar Daniela le dădea târcoale. În timp ce petreceau, sosia Biancăi a făcut în așa fel în cât să se apropie din ce în ce mai mult, astfel că cei doi au apărut în multe fotografii numai unul alături de celălalt. Conform cancan.ro, tânără care a pus ochii pe Slav este un model renumit în orașul său natal, Cluj-Napoca. Blondina are vârsta de 28 de ani și a absolvit studiile Facultății de Drept Dimitrie Cantemir din Cluj. Conform imaginilor cu ea, tânăra ar fi investit sume frumoase pe înfățișarea ei. De altfel, fiind model, aceasta știe să se lase iubită de aparatul de fotografiat, lucru care se poate observa din pozițiile în care Daniela știe să stea în toate fotografiile.

Daniela, sosia Biancăi, l-a înnebunit pe Victor Slav!

Însă, nu numai Victor Slav a ieșit deja la distracție după divorțul de Bianca Drăgușanu. Blondina deja și-a refăcut viața alături de un cunoscut afacerit, Alex Bodi. Potrivit informațiilor din presă, vedeta se întâlnește cu afacerist încă de când era într-o relație cu luptătorul britanic Tristan Tate.

Daniela este sosia Biancăi Drăgușanu care l-a înnebunit pe Victor Slav
Poză din club-ul în care a petrecut Victor Slav, alături de Daniela, sosia Biancăi

Din delcarațiile unor surse din anturajul ei, designerul ba chiar a trecut relația și la un alt nivel, cunoscându-i familia bărbatului. ”Când a fost în Spania, în vizită la părinţii lui Alex, Bianca i-a cunoscut pe copiii lui, dar şi pe fosta nevastă. Au vorbit, amândouă şi pe Internet, au o relaţie foarte OK. Alex se poartă extraordinar cu Bianca, iar relaţia lor ar putea intra într-o nouă etapă când ea se va întoarce de la filmările pentru emisiunea Asia Express”, au declarat apropiații vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×