Ea a fost prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu. Juratul Bravo ai Stil! avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Dana

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
01/02/2020, 09:30
Ea a fost prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu. Juratul Bravo ai Stil! avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Dana GALERIE FOTO
Marea iubire a lui Cătălin Botezatu a fost Dana Opsitaru

Cătălin Botezatu este cel mai celebru burlac din România. Creatorul de modă a trăit însă la viața lui multe povești de iubire, însă niciuna nu se compară cu prima lui mare pasiune. Avea 19 ani atunci când a întâlnit-o pe Dana Opsitaru.

Marea iubire a lui Cătălin Botezatu a fost Dana Opsitaru

Cătălin Botezatu abia ce ieșise din adolescență, pe când Dana era un manechin foarte cunoscut la vremea aceea. Cei doi s-au întâlnit la școala Zinei Dumitrescu, pentru care au lucrat o bună perioadă.

S-au văzut, s-au plăcut și nimic nu i-a oprit să devină iubiți, nici măcar faptul că ea era măritată și avea chiar și un copil. Superba blondă a devenit marea iubire a lui Cătălin Botezatu. Soțul ei era sportiv și lipsea de multe ori de acasă, timp în care tânărul Cătălin Botezatu o vizita pe colega sa de podium, care era o adevărată apariție, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO!

Iubita lui Cătălin Botezatu era căsătorită și avea și un copil

Iubita lui Bote era mai mare cu opt-nouă ani decât el, însă vârsta nu a fost un impediment în relaţia lor. Cătălin Botezatu a avut foarte multe oferte de a rămâne peste hotare, chiar înainte de 1989, dar acesta a refuzat deoarece acasă îl aștepta Dana, iubita lui focoasă. Juratul ”Bravo, ai stil!” a povestit totul într-un interviu acordat revistei avantaje.ro.

„Mi s-a propus să mă căsătoresc pentru acte, doar pentru a rămâne în Germania, dar n-am făcut asta pentru că eram foarte îndrăgostit. Aveam o iubită în România, la care abia așteptam să mă întorc și căreia îi cumpărasem efectiv două geamantane de pantofi. Nu aveam cum să ratez asta.

Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine, o femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat.

Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false: faptul că eu, bărbat fiind, mă mai uitam și în stânga și în dreapta, dar nu neapărat așa ca să greșesc, așa cât poate greși un bărbat. Știi cum e, nu poți să nu te uiți la o femeie frumoasă.

Relația de iubire a durat 7 ani

Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat, m-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.

Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată, dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat.

Contrar tuturor aparențelor, contrar faptului că am rămas prieteni, totuși există acea scânteie de dragoste, cel puțin din partea mea. Există sertare în inima mea, sertare în care împachetez frumos fiecare iubire a vieții mele și care mocnește acolo, în orice moment se poate reaprinde din nou focul”, a adăugat celebrul designer, cu zâmbetul pe buze despre iubita lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×