E doliu în lumea filmului! A murit Larry Cohen, scenarist și regizor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/03/2019, 22:33
E doliu în lumea filmului! A murit Larry Cohen, scenarist și regizor GALERIE FOTO
Larry Cohen, regizor și scenaris, a murit!

Lumea filmului este cutremurată! Regizorul și scenaristul Larry Cohen a murit. Acesta avea 77 de ani și a fost cunoscut în special pentru filmele horror cu buget redus, conform apnews.com. Artistul aborda deseori teme cu caracter social precum „It’s Alive”, care aducea în prim-plan povestea unui bebeluș care era mutant și criminal și a fost lansat în anul 1974, abordând problema tratamentului copiilor.

Larry Cohen, regizor și scenarist, s-a stins din viață!

Larry Cohen s-a făcut remarcat odată cu filmele horror regizate cu buges redus, majoritatea filmare în New York. Toate aveau în comun aceeași abordare cu caracter social. „Cred că am fost înaintea timpului meu și încă sunt, de fapt. Vreau să spun că toate filmele pe care le-am făcut au reflectat ceea ce se întâmpla în mod social în țară „, a declarat Cohen pentru filme, în anul 2018.

„Uită-te la Bone – primul film pe care l-am făcut vreodată – despre rasism în America. Nu mi-am dat seama când am făcut-o în 1970, că 40 de ani mai târziu ar fi încă foarte, foarte relevant. Deci, dacă vă uitați la acea imagine, se ocupă într-adevăr de rasismul din America – care există încă. Oamenii sunt încă victimizați, în dreapta și în stânga”, a spus acesta despre propriul film.

Larry Cohen a murit
Larry Cohen a murit

Larry Cohen, unul din cei mai buni regizori de filme horror

Cariera sa fantastică a fost subiectul documentarului intitulat „King Cohen: The Wild World of Filmmaker Larry Cohen”, care a fost lansat anul trecut. „Cu The Stuff, am vrut sa fac o poza care sa aiba ceva de spus”, a spus Cohen în cadrul filmul „Birth Movies Death”. „Bineînțeles, oamenii sunt încă produse de ambalaj astăzi care ucid oamenii și apoi le fac publicitate la televizor. Astăzi nu există publicitate la televizor cu țigări. Sunt toate medicamentele, toate produsele farmaceutice. Unul dupa altul. Și, desigur, vă vor spune despre produs și apoi vă vor spune efectele secundare. Și, de obicei, unul dintre efectele secundare este moartea. „

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×