Dureros! Ce mesaj i-a transmis Anemona Niculescu Mariei Teslaru, cu două zile înainte să moară

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 09:18
Dureros! Ce mesaj i-a transmis Anemona Niculescu Mariei Teslaru, cu două zile înainte să moară GALERIE FOTO
Anemona Niculescu i-a transmis un mesaj Mariei Teslaru cu două zile înainte să moară

Maria Teslaru s-a stins din viață duminică la vârsta de 63 de ani. Actrița a lăsat un gol imens în sufletele oamenilor, printre care și Anemona Niculescu. Componenta trupei A.S.I.A a postat pe o rețea de socializare un videoclip în care sărbătorea prietenia cu Maria Teslaru, în descrierea căruia i-a transmis:”Drum lin, Maria Teslaru! ❤️?”, a scris Anemona pe contul său de socializare, în data de 15 februarie.

Mesaj transmis de Anemona Niculescu Mariei Teslaru, cu două zile înainte să moară 

Printre cei afectați de prierderea actriței se află și Oana Pellea, care a publicat un mesaj de condoleanțe și comemorare în cinstea celei care „a luat cu ea toată tinerețea acesteia de la Piatra Neamț”. „Atât de superbă, de bună, de minunată…cu umor, talent, inteligenţă, forţă…Mi s-a rupt sufletul când am auzit că a plecat.

Dureros! Ce mesaj i-a transmis Anemona Niculescu Mariei Teslaru, cu două zile înainte să moară
Actrița s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani

Azi. Marie, ai luat cu tine toată tinereţea mea de la Piatra Neamţ…pe care am împărţit-o cu tine…om minunat! Frumoasa Marie, cea plină de viaţă…drum bun! Să bucuri cerul cum ne-ai bucurat pe noi! Te iubesc şi Dumnezeu să-ţi ţină sufletul în palma Lui. (…) Of, Doamne! Condoleanţe”, a scris Oana Pellea pe contul său de socializare.

Maria Teslaru a încetat din viață duminică, la 63 de ani. În ultimii ani de carietă, a jucat în cunoscutul serial ”Clanul Sprânceană” și în telenovele. În anul 2013, i s-a oferit șansa de a juca în ”Iubiri secrete”, de la Prima TV. „Cometa este o femeie înţeleaptă şi plină de viaţă.

Dureros! Ce mesaj i-a transmis Anemona Niculescu Mariei Teslaru, cu două zile înainte să moară
Mesajul transmis pe Facebook de Anemona către Maria Teslaru

Este imaginea unei femei din oraşul meu natal. Era credincioasă, iubea viaţa şi oamenii. Jocul alături de colegii mei de la Iubiri secrete, în mare parte amatori, reprezintă o experienţă inedită. Sunt persoane foarte talentate, care pot învăţa din profesionalismul meu, la fel cum şi eu pot învăţa din spontaneitatea şi modul în care ei transpun pe ecran propria experienţă de viaţă”, a spus Maria Teslaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×