După cele 30 de kilograme topite, Monica Anghel trebuie să ajungă pe masa de operație

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/11/2018, 10:29
După cele 30 de kilograme topite, Monica Anghel trebuie să ajungă pe masa de operație GALERIE FOTO
Monica Anghel a slăbit spectaculos, iar acum ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală

După ce a reușit să topească 30 de kilograme într-un timp record, Monica Anghel ar trebui să ajungă pe masa de operație a medicilor esteticieni. Artista a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme, iar acum singura ei problemă ar mai fi excesul de piele. Monica nu trebuie să își facă griji pentru asta, deoarece medicina a evoluat, iar medicii esteticieni au devenit adevărați „sculptori” în corpuri umane.

Toate vedetele își doresc să arate perfect în fața camerelor de filmat, dar natura nu ne-a înzestrat pe toți cu forme perfecte. De acest lucru se ocupă esteticienii! Ei „lucrează” la siluetele vedetelor pentru a ajunge la rezultatul dorit. Monica Anghel a dus o luptă crâncenă împotriva kilogrameolor în plus, dar acum se poate lăuda cu o siluetă zveltă și o talie (aproape) de viespe.      

De la 90 de kilograme la 60

Monica Anghel este extrem de mândră de noua ei siluetă
Monica Anghel este extrem de mândră de noua ei siluetă   

Un chirurg estetician a declarat pentru Click! , că Monica ar avea nevoie de câteva ajustări și intervenții chirurgicale, după cele 30 de kilograme pe care le-a topit. Este și normal ca după o slăbire atât de masivă să rămâi cu un surplus de piele. Dar nu este un capăt de țară, iar Monica, cu siguranță, va face acest pas dacă va considera că este nevoie.

Monica Anghel a rămas cu exces de piele după ce a slăbit 30 de kilograme

Tratamentele pe care artista ar trebui să le facă sunt destul de costisitoare. Medicul Andrei Gregorian a vorbit și i-a recomandat Monicăi câteva intervenții absolut necesare:

„După o slăbire bruscă sau lentă, majoritatea persoanelor se confruntă cu ceea ce numim în termeni populari ”lăsarea pielii”. Este un lucru normal, iar în urma unui consult de specialitate, în funcţie de fiecare persoană, medicul estetician stabileşte anumite proceduri personalizate. Liftingul facial care se realizează cu ajutorul bisturiului sau cu al firelor bioresorbabile este o soluţie pentru a întinde pielea de pe faţă, pentru a scăpa de bărbia dublă. La nivelul ochilor, pentru a îndepărta excesul de piele de pe pleoape, dar şi cearcănele profunde, este recomandată blefaroplastia superioară şi cea inferioară.

Evident, injecţiile cu botox sau cele cu acid hialuronic oferă un aspect tineresc şi şterg ridurile de pe chip. Şi buzele au de suferit după o astfel de transformare, deoarece îşi pierd din volum, din fermitate. Aş recomanda injectarea cu acid hialuronic. De asemenea, Terapia Vampir  (PRP) este o procedură cu rezultate bune, întrucât oferă o prospeţime a tenului”, a declarat pentru Click! medicul estetician Andrei Gregorian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×