Dumitru Dragomir, sfat pentru Gino Iorgulescu: „Să le facă celor doi copii orfani câte un cec de 500.000 de euro”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/10/2019, 08:50
Dumitru Dragomir, sfat pentru Gino Iorgulescu: „Să le facă celor doi copii orfani câte un cec de 500.000 de euro” GALERIE FOTO
Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gino Iorgulescu să-i despăgubească pe cei doi copii lăsați orfani de Mario. Sursa foto: cotidianul.ro

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligi Profesioniste de Fotbal, îi dă un sfat prietenesc dușmanului său numărul 1, Gino Iorgulescu, cel care i-a luat locul la LPF! Dragomir spune că a rămas surprins de accidentul de circulație provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, Mario, în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, a murit pe loc.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gino Iorgulescu să-i despăgubească pe cei doi copii lăsați orfani de Mario

Dumitru Dragomir a rămas impresionat de drama prin care trece familia decedatului, dar spune că s-a rugat și pentru sănătatea lui Mario Iorgulescu, chiar dacă Gino a vrut să-l bage la închisoare în dosarul cu drepturile de televiziune.

Fostul președinte al Ligi Profesioniste de Fotbal îi spune actualului președinte LPF să închidă problema cu familia tânărului ucis în accidentul rutier, deoarece nu va avea liniște toată viața. Dragomir îi recomandă lui Gino Iorgulescu să le scrie copiilor rămași orfani câte un cec cu o sumă considerabilă, pentru a avea liniște.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gino Iorgulescu să-i despăgubească pe cei doi copii lăsați orfani de Mario
Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gino Iorgulescu să-i despăgubească pe cei doi copii lăsați orfani de Mario. Sursa foto: impact.ro

”Dacă nu face pace, nici ca o va avea toată viața cu familia decedatului”

”Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sanatatea lui Mario, chiar daca Gino si Justin Stefan s-au constituit in fals parte civila sa ma bage la inchisoare nevinovat in dosarul cu drepturile tv. Dar ii recomand lui Gino sa inchida problema. Sa le faca celor doi copii ramasi orfani cate un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru ca daca nu face pace, nici ca o va avea toata viata cu familia decedatului. Mario, un copil rasfatat, a gresit, grav, dar problema tine de educatia prost primita, iar Gino trebuie sa o rezolve cu acele cecuri si sa aiba grija de acei copii nevinovati”, este declarația lui Dumitru Dragomir dată la radio sport 1.

Reamintim că Mario Iorgulescu a provocat în noaptea de 7 spre 8 septembrie un accident rutier foarte grav, pe Șoseaua Chitilei, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, chiar în mașina condusă din sens invers de Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a avut nicio șansă, deoarece Mario Iorgulescu avea peste 200 de kilometri pe oră.

Mario Iorgulescu a stat câteva săptămâni în comă, a fost transportat la o clinică din Milano, unde a reușit să iasă din comă. În prezent, este în afara oricărui pericol, însă procurorii îl așteaptă acasă pentru a fi audiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×