Dublu impact pentru zodii. Două fenomene afectează nativii pe 21 iunie

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 15:01
Dublu impact pentru zodii. Două fenomene afectează nativii pe 21 iunie
Dublu fenomen astrologic pe 21 iunie. Sursa foto: Pixabay.com

Un fenomen dublu se va produce pe 21 iunie 2019. Atunci Soarele va intra în zodia Rac și se va produce solstițiul de vară, care, practic, marchează începutul verii astronomice. Aceste fenomene solare vor influența toate zodiile într-o măsură mai mare sau mai mică, susțin astrologii din toată lumea.

Soare în Rac și solstițiu de vară pe 21 iunie 2019

Soarele intră în zodia Rac pe 21 iunie, zi în care se produce și solstițiul de vară. Se vor îmbunătăți foarte multe relații, mai ales în cazurile zodiilor care până acum au fost destul de distante cu persoanele dragi lor. Se vor schimba multe lucruri în bine în special pentru nativii de foc și unii nativi de pământ.

Berbecii au parte de momente fabuloase în luna iunie, iar lucrurile iau o întorsătură favorabilă pentru ei în special din punct de vedere amoros, din 21 iunie. Cei care nu și-au găsit sufletul pereche să se pregătească.

Soarele intră în zodiac Rac pe 21 iunie. Sursa foto: pixabay.com

Leii prind curaj, Fecioarele renasc din propria cenușă

Taurii se împrietenesc cu toată lumea. Devin mult mai sociabili și mai implicați în tot felul de activități de care se fereau până acum. Pentru acești nativi urmează o perioadă benefică și din punct de vedere profesional.

Gemenii nu vor sta foarte bine la capitolul emoții în perioada viitoare. Unele lucruri se schimbă într-o manieră neașteptată pentru acești nativi din 21 iunie încolo.

Racii au parte de o perioadă plină de peripeții. Devin uituci, se implică în tot felul de aventuri care se pot lăsa cu tot felul de efecte pe care nu și le doresc.

Leii vor avea parte de curajul necesar să facă schimbările care le vor aduce exact ce își doresc. Pentru nativii de foc va începe cea mai bună perioadă a vieții lor din 21 iunie încolo.

Fecioarele simt că renasc din propria lor cenușă după câteva luni destul de complicate din punct de vedere financiar. Și pentru acești nativi începe marea schimbare a vieții lor. Din 21 iunie încolo vor fi persoane cu totul diferite.

Balanțelor li se deschide o nouă etapă din viață. Au porțile deschise peste tot și dacă vor să facă marele salt în carieră, din 21 iunie încolo se pot întâmpla adevărate minuni.

Scorpionii se gândesc la greșelile făcute în ultima vreme, iar intrarea zodiei Soare în Rac îi va face ceva mai responsabili în special în relațiile și comunicarea cu cei din jur.

Săgetătorii vor rupe relațiile toxice. Vor fi destul de dezamăgiți chiar și de anumiți membri de familie, mai ales că în ultima vreme primesc doar reproșuri.

Capricornii se luptă cu demonii interiori și se pregătesc de o relansare din toate punctele de vedere. Începutul va fi greu, drumul va fi lung, dar va merita.

Vărsătorii se ancorează în realitate din 21 iunie și devin extrem de pragmatici, lucru extraordinar mai ales că aveau nevoie de abordarea problemelor cu puțin mai multă îndârjire, determinare.

Peștii descoperă prietenii fake din viața lor și vor suferi destul de mult când vor vedea cine i-a trădat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×