Dublă fericire! Un cuplu britanic a câștigat de două ori la loterie, dintr-o greșeală de 500.000 de lire sterline!

Dublă fericire! Un cuplu britanic a câștigat de două ori la loterie, dintr-o greșeală de 500.000 de lire sterline!
Premiu dublu din greșeală pentru o femeie de 65 de ani, la loteria din Marea Britanie *foto: metro.co.uk

Un cuplu din Marea Britanie a dat lovitura la loterie, după ce au câștigat de două ori acelați premiu! Este vorba de o sumă impresionantă, de jumătate de milion de lire sterline. Totul a fost posibil din cauza unei greșeli a lui Gayle Say. Britanica în vârstă de 65 de ani, originară din Coventry, a pus la loterie de două ori aceleași numere, fapt ce le-a permis ei și soțului său, Philip, să câștige de două ori marele premiu!

Au câștigat la loterie de două ori, din cauza unei greșeli

Gayle și Philip Say au câștigat un milion de lire sterline la loteria din Marea Britanie. Premiul ar fi trebuit să fie la jumătate, însă acesta s-a dublat după ce femeia a pus de două ori aceleași numere la loterie.

”Când m-am văzut cu biletul în mână, am mers să îmi anunț soțul că am câștigat, iar apoi am realizat că mai avem încă un bilet care are aceleași numere. Am început să țip. Mereu am mers la aceeași loterie, iar ultima dată mi-am dat seama că am ales din greșeală aceleași numere”, a povestit Gayle Say, potrivit Metro.

Ce planuri au britanicii cu suma câștigată la loterie

Cei doi au câștigat de două ori la loterie pe 22 octombrie. Aceștia anunță că își vor extinde și vor termina noua bucătărie. De asemenea, cuplul a anunțat că prin acești bani vor să aibă grijă de nepoții lor. De asemenea, Phil a anunțat că o să își cumpere cu acești bani prima lui mașină.

Totodată, nevasta lui a anunțat că și-a dat demisia de la locul său de muncă: „Am renunțat la job după ce am câștigat la loterie și m-am pensionat. Acum pot să stau să mă liniștesc sâmbătă și duminică. Nu mai făcusem asta de vreo 28 de ani”, a povestit Gayle Say.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×