Drama neștiută din viața lui Horia Brenciu, juratul Vocea României: ”Dispariția lui mi-a lăsat un gol imens”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/11/2019, 12:06
Drama neștiută din viața lui Horia Brenciu, juratul Vocea României: ”Dispariția lui mi-a lăsat un gol imens” GALERIE FOTO
Horia Brenciu nu poate trece peste moartea părinților săi. Sursa foto: romaniatv.net

Horia Brenciu este o fire efervescentă și veselă, dar a trecut de-a lungul timpului și prin momente dureroase care l-au marcat. Juratul de la „Vocea României” a mărturisit într-un interviu clipele grele din viața sa, dar și cum a reușit să le depășească. 

Horia Brenciu nu poate trece peste moartea tatălui său

Juratul de la „Vocea României” a vorbit deschis despre proiectele pe care le are, dar și despre viitoarele sale concerte. Horia Brenciu este tot timpul vesel și cu zâmbetul pe buze, dar a trecut și clipe mai puțin plăcute. Muzicianul a mărturisit că moartea părinților săi i-a marcat viața și spune că nu a reușit să treacă peste durere, ci doar a umplut golul cu alte activități pentru a nu cădea într-o supărare fără sfârșit.

„Pierderea părinţilor a fost un moment greu în viaţa mea. Nimic nu se compară cu asta. Dispariţia tatălui meu mi-a lăsat un gol imens, mai ales că nu mai eram un copil, ca în cazul plecării mamei mele. A mai fost dificilă şi perioada de acomodare, când am plecat de acasă, la 20 ani, din Brasov, dar pe-atunci aveam o mie de visuri de împlinit şi o poftă incredibilă de a descoperi un nou univers şi cred că asta m-a ajutat să supravieţuiesc”, a spus Horia Brenciu pentru okmagazine.ro.

Juratul de la Vocea României nu a trecut peste moartea tatălui său

Horia Brenciu și-a pierdut mama pe când era doar un copil. Mariela Brenciu a fost răpusă de cancer. Avea 11 ani și spune că nu a conștientizat foarte mult pierderea pentru că nu avea „prea multe amintiri cu mama, dar simțeam că pierd ceva important. Dar nu am avut timp să o jelesc”. În urmă cu 3 ani cântărețul și-a pierdut și tatăl. Radu Brenciu a murit la vârsta de 85 de ani. 

„Cu cât ești mai mare și pierzi un părinte, e ca și când vârsta este direct proporțională cu gaura în suflet pe care o ai. Cu cât ești mai mare în vârstă cu atât gaura, și drama, și amintirile te învăluie și te doboară”, a mărturisit juratul de la Vocea României în urmă cu un an, potrivit libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×