Drama neştiută a lui Mădălin Ionescu! Problemele grave de sănătate pe care le are fiul său: “Ce să mai faci…”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 09:15
Drama neştiută a lui Mădălin Ionescu! Problemele grave de sănătate pe care le are fiul său: “Ce să mai faci…”
Mădălin Ionescu are un fiu bolnav. Sursa foto: Ok Magazine

Mădălin Ionescu este mereu zâmbitor, mândru de familia lui și vorbește tot timpul despre succesele sale, despre familie și despre viața frumoasă pe care a construit-o din greu. Puțină lume știe însă că fostul prezentator de la Kanal D ascunde o dramă imensă. Fiul său are probleme grave de sănătate, însă vedeta nu a făcut niciodată un caz din asta.

Mădălin Ionescu are un băiat, Filip, bolnav

Ionescu spune că fiul său, Filip, suferă de o boală pe care a dezvoltat-o în urma unui vaccin. Acesta a spus că nu se mai poate face nimic pentru Filip pentru că are creierul prăjit. Totul a pornit când micuțul a contactat varicela, iar în țară nu se găsea vaccin pe vremea când băiatul avea doar două luni de zile, a declarat Ionescu, notează okmagazine.ro.

Mădălin spune că are un aspect fizic normal și nu a avut mari probleme cu el, însă remarcă un alt lucru cu tristețe: nu știe dacă se va putea integra în societate și asta din cauza preconcepțiilor și a răutăților celor din jur. Totodată, soțul Cristinei Șișcanu a mai declarat că Filip este creativ și are o imaginație bogată, lucru care îl face extrem de mândru.

Cristina Șișcanu și Filip, băiatul cu probleme de sănătate al lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Filip. Sursa foto: unica.ro

Băiatul nu poate să vorbească

Băiatul cu probleme de sănătate nu poate să vorbească, dar și-a dezvoltat o memorie vizuală excepțională, mai spune Mădălin Ionescu. Cât despre recuperarea totală, Mădălin este sceptic: „Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată (…)

„Noi acum încercăm să ne dăm seama cam ce activitate ar putea avea ca să poată obţină un venit, o colaborare. Când l-am întrebat ce vrea să se facă, mi-a spus că i-ar plăcea să prezinte meteo, pentru că de mic e foarte pasionat de hărţi”. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×