Dramă în trupa One Direction. A murit la doar 18 ani după ce a suferit un infarct

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 13:08
Dramă în trupa One Direction. A murit la doar 18 ani după ce a suferit un infarct GALERIE FOTO
Tragedie pentru un membru al trupei One Direction

Trupa One Direction a fost lovită de o dramă cumplită. Sora lui Louis Tomlinson, membru important al grupului, a încetat din viață la doar 18 ani, după ce  a suferit un stop cardio-respirator. Cauzele decesului rămân pentru moment incerte, anunță anchetatorii.

Sora unui membru One Direction a murit la doar 18 ani

Vestea tragică vine la doar câțiva ani după ce familia lui Louis Tomlinson a primit o altă lovitură cumplită. Mama sa a încetat din viață în 2016, răpusă de o boală nemiloasă, leucemie.  Artistul este acum pur și simplu devastat de pierderea surorii sale mai mici.

Pe numele său, Félicité a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce se afla în locuința sa din Earls Court, Londra. În momentul producerii tragediei, un prieten era alături de sora mai mică a cântărețului și a sunat imediat la Ambulanță.

Tânăra a încetat din viață la doar 18 ani
Tânăra a încetat din viață la doar 18 ani

A făcut infarct în locuința proprie

Echipajul medical ajuns la domiciliul tinerei au început manevrele de resuscitare, însă toate eforturile lor s-au dovedit fără succes. Era prea târziu să mai poată fi salvată, astfel că medicii s-au văzut nevoiți să constate decesul fetei.

Înainte de a înceta din viață în mod tragic. tânăra de 18 ani lucra ca model și influencer, bucurându-se totodată de un mare succes pe una dintre cele mai renumite rețele de socializare din lume, Instagram. Postările sale atrăgeau de fiecare dată milioane de like-uri din partea celor care îi urmăreau profilul.

Félicité a fost tânără frumoasă și plină de viață, adprată atât de Loui, cât și de întreaga familie” , a transmis o sursă apropiată familiei pentru The Sun. „Cu toții sunt de-a drptul devastați. Vestea a căzut ca un trăznet. Avea atât de mulți prieteni. Este o mare tragedie, pentru fanii din întreaga lume”.

Pentru moment, cauzele care au condus la producerea stopului cardio-respirator rămân incerte, autoritățile demarând deja o anchetă în acest sens.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×