Dramă în familia fostului senator și viceprimar al Aradului Ovidiu Marian. Fiul său a fost găsit mort în Amsterdam

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 16:36
Dramă în familia fostului senator și viceprimar al Aradului Ovidiu Marian. Fiul său a fost găsit mort în Amsterdam GALERIE FOTO
Fiul fostului senator Ovidiu Marian a fost găsit mort în Amsterdam. Sursa foto: inquamphotos.com

Nenorocirea a lovit în familia fostului senator de Arad Ovidiu Marian! Fiul acestuia a fost găsit mort, într-o cameră de hotel din Amsterdam, iar din primele informații se pare că tânărul în vârstă de doar 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor.

Fiul fostului senator Ovidiu Marian a fost găsit mort în Amsterdam

Fiul fostului senator lucra pe un vas de croazieră care era andocat într-un port din Olanda. Se pare că fiul lui Ovidiu Marian a decis să plece de pe vasul pe care lucra pentru a profita de timpul liber și s-a dus să se relaxeze puțin prin oraș. Conform specialarad.ro, acesta şi-a găsit cazare într-un hotel din Amsterdam.

În acel hotel se pare că și-a dat ultima suflare fiul senatorului. Angajații hotelului se pare că l-au găsit pe tânăr spânzurat. Momentan nu au fost făcute publice alte detalii. A fost deschisă o anchetă şi urmează să se stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat cu tânărul în vârstă de 30 de ani.

Fiul fostului senator Ovidiu Marian a fost găsit mort în Amsterdam
Fiul fostului senator Ovidiu Marian a fost găsit mort în Amsterdam. Sursa foto: mandri.ro

Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost găsit spânzurat în camera sa de hotel

O altă familie din Arad este în doliu, după ce o femeie în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii şi-a pus capăt zilelor. Aceasta a fost găsită tot spânzurată în propria locuinţă. Femeia, din Bujac, divorţase recent de soţul ei cu care avea doi copii, o fată şi un băiat, amândoi minori. Aceasta ar fi suferit de o depresie severă, după separarea de soțul ei.

Şi aici a fost deschisă o anchetă, însă nu există urme de îndoială în ceea ce priveşte cauza morţii femeii. Pe corpul acesteia nu au fost găsite urme de violenţă, așa că procurorii au închis cazul, concluzionând că aceasta și-a pus capăt zilelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×