Dragoș și Ionuț Dolănescu nu mai formează de 10 ani o familie! Ce s-a întâmplat la parastas

Dan Stancu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 09:31
Dragoș și Ionuț Dolănescu nu mai formează de 10 ani o familie! Ce s-a întâmplat la parastas GALERIE FOTO
Care mai este relația dintre Ionuț și Dragoș Dolănescu?

Cei doi fii ai interpretului de muzică populară Ion Dolănescu nu s-au împăcat nici la 10 ani de la moartea artistului. Dragoș și Ionuț Dolănescu nu mai formează o familie și nu s-au întâlnit nici măcar pentru parastasul tatălui lor.

Dragoș și Ionut Dolănescu au organizat fiecare câte un parastas pentru tatăl lor

Dragoș Dolănescu a venit tocmai din Costa Rica pentru a organiza parastasul tatălui său. „Îmi fac datoria în fața tatălui meu, a religiei și a tradiției. Acum avem (n.r., el și Ionuț Dolănescu) o relație civilizată. Eu acum, prin televizor, transmit salutări. Fiecare om trece prin viață și are anumite întâmplări și scoate anumite concluzii. Eu am scos anumite concluzii și am vrut să fac anumite lucruri în viața asta”, a spus Dragoș, într-o emisiune televizată.

„Voi veni în țară duminică, 17 martie, iar pe 19, chiar în ziua în care a murit tata, voi merge la cimitir pentru parastas. Ei (Ionuț și familia lui – n.r.) vor face pomana mai devreme, în sâmbăta dinainte. Noi de 10 ani nu mai suntem o familie”, a adăugat înainte Dragoș Dolănescu.

Care mai este relația dintre Ionuț și Dragoș Dolănescu?
Ionuț și Dragoș Dolănescu nu s-au împăcat nici la 10 ani de la moartea tatălui lor.

Deputat în Costa Rica

Ionuț Dolănescu i-a făcut deja parastas tatălui său, iar astăzi ar urma să organizeze unul și Dragoș Dolănescu, acum deputat în Costa Rica. Anul trecut, el spunea că este foarte mulțumit de viața pe care o duce în America Centrală, unde nu câștigă deloc rău.

„10.000. Dar din cei 10.000 de dolari, cât am salariu, rămân cu 7.000 de dolari după ce imi plătesc toate taxele. E o sumă frumoasă, mult mai mare decât cea de psiholog. Salariul nu se va mări însă în următorii patru ani pentru niciun deputat. Toți am semnat pentru asta, mai alex ca milităm pentru scoaterea mai multor taxe’, a declarat Dragoş Dolănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×