Dragoş Moştenescu s-a mutat definitiv în Anglia. Cu ce se ocupă actorul la Londra

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 20:37
Dragoş Moştenescu s-a mutat definitiv în Anglia. Cu ce se ocupă actorul la Londra
Dragoș Moștenescu s-a stabilit în Londra. Sursa foto: Radio România

Actorul Dragoș Moștenescu, cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în sitcomul „La Bloc” difuzat în trecut de PRO TV, s-a stabilit în Anglia. A luat viața de la zero, departe de România și are câteva cuvinte destul de dure la adresa felului în care se face divertisment în țara noastră. Actorul a vorbit pentru publicația ziarulromânesc.net despre noua lui viață.

Dragoș Moștenescu face stand up-comedy în Londra

Acesta a plecat în capitala Angliei în urmă cu un an de zile și a vorbit despre situația sa profesională. Actorul a declarat că în România se face un umor tot mai prost calitativ și că acesta e unul din motive din cauza căruia a plecat peste hotare. În Londra, Moștenescu se bucură de apreciere la justa lui valoare.

Face un fel de stand-up comedy și este foarte mândru că a reușit să se impună pe piața străină. Ba mai mult, se știe că un artist adevărat este acela care are o recunoaștere cât mai extinsă. Dragoș a spus că a găsit o piață de comedie foarte extinsă și că există foarte multe cluburi de comedie mai ales în Londra.

Actorul din La Bloc face stand-up comedy în cluburile din Londra. Sursa foto: b1.ro

„Ceea ce fac eu este o chestie combinată”

„Dar am trecut de această etapă (n.r.: de acomodare) și pot spune că, în trei luni de zile, am luat trei premii la trei concursuri de începători, ca să zic așa. Ceea ce fac eu e o chestie combinată care nici pe aici nu prea este întâlnită, este un music-show unde mă duc în săli care au pian, dacă nu, vin eu cu un pian, am un pian digital pe care îl aduc cu mașina și-l pun pe scenă, acolo, ca să pot să performez și să arăt celor care sunt în conducerea acestor cluburi de comedie că ceea ce fac eu este mult mai mult decât de stand-up, este mai mult spre variety , one man show”, a declarat Dragoș Moștenescu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×