Draga Olteanu Matei a slăbit îngrozitor! Doar zâmbetul mai aduce aminte de doamna filmului românesc

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
11/09/2018, 16:07
Draga Olteanu Matei a slăbit îngrozitor! Doar zâmbetul mai aduce aminte de doamna filmului românesc GALERIE FOTO
Actrita Draga Olteanu Matei a slabit ingrozitor!

Draga Olteanu-Matei a slăbit mult! De-abia o mai recunoști. Doar râsul inconfundabil mai amintește de fosta glorie a cinematografiei și a teatrului românesc. Actrița nu mai vrea atenție. Vrea să fie lăsată în ăpace, la poale de munte, acolo unde s-a stabilit de câțiva ani. A acordat totuși un interviu.

Doamna filmului românesc de comedie, ajunsă la vârsta de 85 de ani, a fost de acord să acorde un scurt interviu emisiunii lui Teo Trandafir, Teo Show, de la Kanal D.

Citește și Cât de mult s-a schimbat Doinița Oancea! Actrița are un nou iubit și este de nerecunoascut

Citește și Oana Zăvoranu, bătută de o actriță celebră din România! “Eşti obraznică!”

Draga Olteanu Matei a slăbit din cauza unor probleme medicale

”Nu aș fi acceptat să dau acest interviu dacă nu îmi spuneai că vii din partea lui Teo. Sunt bătrână, aș vrea să promovați tinerii”, a declarat actrița, care trăiește de câțiva ani buni la o prietenă la Piatra Neamț.

”Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în1992. Soțul meu s-a grăbit să plece și m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singura, eu sunt cu el în permanență. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este și faorte frumos locul și foarte liniștit și îmi face plăcere să stau aici.(…) Bucureștiul e satul meu natal, îl porți cu tine oriunde ai merge” , a declarat marea actriță pentru Teo Show.

Îndrăgita și talentata actriță a precizat că nu-i place să fie lăudată, ci preferă să fie criticată ca să știe ce trebuie să corecteze la ea. ”Dacă mă iubești cu adevărat, îmi spui ce nu ți-a plăcut la mine, pentru că în felul acesta eu pot să controlez, pot să corectez”, a spus Draga.

În ultimul timp, Draga Olteanu-Matei a avut și probleme de sănătate, de aceea a și pierdut în greutate. Anul trecut, în luna mai, artista a fost internată de urgență în spital, apărând mai multe zvonuri că ar suferi de pancreatită, însă informația nu a fost confirmată până acum. Potrivit Realitatea TV, ea ar avea probleme la ficat, iar unele probleme de sănătate s-au acutizat pe fondul înaintării în vârstă.

A jucat în 90 de filme

Reprezentanta generației de aur a teatrului românesc a jucat în peste 50 piese de teatru, 100 roluri în Televiziune şi 90 de filme. Draga Olteanu Matei a devenit celebră pentru rolul de excepției al coanei Chirița

Actrița de geniu a absolvit Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, în 1956, iar în luna septembrie a aceluiași an a debutat în piesa „Ziariștii”, Alexandru Mirodan.

De-a lungul carierei sale, Draga Olteanu matei a jucat în diferite piese de teatru. „Coana Chirița” dupa Alecsandri, pentru care a scris și un scenariu de film în două serii (Coana Chirita – 1986 si Chirita la Iasi 1987), „Gaitele” de Kiritescu (1977), „Caruta cu paie” de Mircea Stefanescu, „Hagi Tudose” de Barbu Stefanescu Delavrancea, „Domnisoara Nastasia” de G.M. Zamfirescu, „Pisica in noaptea de Anul Nou” de D.R. Popescu, „Autorul e in sala” de Ion Baiesu și multe altele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×