Două zodii au parte de cea mai bună lună din an. Ce li se întâmplă în iulie

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
20/06/2019, 16:34
Două zodii au parte de cea mai bună lună din an. Ce li se întâmplă în iulie
Ce zodii vor avea parte de lucruri bune în luna iulie. Sursa foto:antena3.ro

Luna iulie aduce o serie de evenimente cu importanță majoră, din punct de vedere astrologic. Este vorba despre tranzitul lui Marte  al Soarelui în Leu, cel al lui Venus în Rac și Leu, aspectul retrograd preluat de Mercur în Leu și, apoi, în Rac și, nu în ultimul rând, Luna nouă ivită în Rac și Capricorn.

Racii și Leii au parte de o lună iulie excelentă

Toate aceste momente astrale aduc schimbări importante pentru multe dintre semnele zodiacale, însă cei mai avantajați sunt nativii din Rac și Leu, cărora luna iulie le va aduce reușite pe toate planurile, dar mai ales în relația cu partenerul de viață.

Mai concret, Racii au posibilitatea să se remarce, demonstrându-le tuturor celor din jur  valoarea personală, și să aibă realizări extraordinare în toate proiectele pe care și le propun la locul de muncă,astfel încât toată lumea să fie mulțumită. De cealaltă parte, Leii preferă să-și desfășoare viața amoroasă „în spatele cortinei”, departe de ochii curioșilor, iar această decizie face ca relația cu persoana iubită să devină mult mai serioasă.

Luna iulie aduce o serie de evenimente foarte importante, din punct de vedere astrologic. Sursa foto:Observator.ro
Luna iulie aduce o serie de evenimente foarte importante, din punct de vedere astrologic. Sursa foto:Observator.ro

Cum vor fi afectați ceilalți nativi de schimbările lunii viitoare

Evenimentele astrologice din următoarea perioadă vor avea efecte semnificative și asupra celorlalte semne zodiacale. Spre exemplu, Gemenii își vor dezvolta în luna iulie capacități de comunicare pe care nici nu bănuiau că le dețin și astfel se vor simți printre oameni ca peștele în apă.

În ceea ce-i privește pe nativii din Fecioară, aceștia vor reuși să descopere și să-și lumineze căile obscure, umbrite, ale lumii lor lăuntrice. Ce-a de-a doua lună a verii aduce și o serie de schimbări în plan sentimental, nefiind exclusivă oficializarea unor relații de lungă durată.

În schimb, Berbecii continuă să fie dominați de sentimente contradictive, iar persoana iubită nu reușește cu niciun chip să îmbunătățească situația. Mai mult decât atât, interacțiunea cu membrii familiei nu se află la cote tocmai înalte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×