Două accidente grave în România în această dimineață. Mai mulți morți și victime rănite grav

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 10:17
Două accidente grave în România în această dimineață. Mai mulți morți și victime rănite grav GALERIE FOTO
Două accidente grave în România sâmbătă dimineață. Sursa foto: radioromaniaactualitati.ro

Accident foarte grav sâmbătă dimineața la o viteză de 270 de kilometri pe oră! Accidentul a avut loc în vârful pantei de la ieşirea din localitatea ieșeană Bălţaţi, iar în urma impactului au murit două persoane, iar alte două au fost grav rănite, printre care se află și un copil.

Două accidente grave în România sâmbătă dimineață, soldate cu doi morți și șase răniți

În accident au fost implicate sâmbătă dimineața un VW Passat CC cu număr de Germania și un Opel Corsa. Impactul a fost atât de puternic încât motorul din prima mașina a sărit la 20 de metri de locul impactului, potrivit unor martori, după cum scrie ziaruldeiasi.ro. Mai mult, acul vitezometrului de la Passat s-a oprit la 140 km/h, iar de la Opel la 130 km/h. Așadar, ambele mașini aveau viteze foarte mari, iar specialiștii spun că în acest caz, impactul se produce la o viteză egală cu suma dintre vitezele cu care mașinile circulă în momentul accidentului!

Primele date ale agenților de poliție arată că șoferul de 32 de ani al unui Volkswagen Passat a depășit neregulamentar, având viteză foarte mare, și a lovit frontal un Opel Corsa în care se aflau doi adulți și un copil. Cei doi bărbați din Opel, care se aflau în față, au murit pe loc, iar copilul a fost transportat de urgență la spital. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital conștient. El este din comuna Moțca, județul Iași, și era băut. Alcoolemie în aerul expirat a fost de 0,55 mg/l.

Două accidente grave în România sâmbătă dimineață
Două accidente grave în România sâmbătă dimineață. Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Accident tras la indigo la granița dintre județele Bacău și Vrancea

Alte patru persoane au fost rănite, tot sâmbătă dimineața, în urma impactului dintre două mașini, în localitatea Sascut, la granița dintre județele Bacău și Vrancea. Una dintre victime este în stare gravă, iar paramedicii fac manevre de resuscitare pentru salvarea ei, conform Mediafax.

Primele informații arată că accidentul s-a produs în timp ce una dintre mașini încerca să facă o depășire, iar vizibilitatea era redusă din cauza ceții. În urma impactului frontal, doi bărbați și două femei din ambele mașini au fost rănite, iar una dintre persoane este în stare foarte gravă, paramedicii efectuând, la ora transmiterii acestei știri, manevre de resuscitare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×