Dorian Popa, schimbare de look excentrică! S-a vopsit alb în cap. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/12/2018, 19:14
Dorian Popa, schimbare de look excentrică! S-a vopsit alb în cap. FOTO GALERIE FOTO
Dorian Popa, schimbare uriașă de look! Acesta s-a făcut blond-cenușiu!

O nouă schimbare pentru iubitul cântăreț Dorian! Acesta se știe că este extrem de atent la felul în care arată. Nu lipșește din saloanele de înfrumusețare, are grijă la ceea ce mănâncă și nu scapă nicio oră la sala de fitness. Artistul știe să-ți țină fanii lângă el și să-i surprindă mereu cu un pozitivism ieșit din comun și cu noi look-uri. Se pare că nu i-a scăpat ce este la modă, așa că a apelat la una din cele mai râvnite culori de păr pentru bărbații din anul acesta și nu numai.

Fanii lui sunt foarte încântați, așa cum s-au și arătat la doar câteva clipe de la postarea pozei sale pe un site de socializare. Dorian Popa este din ce în ce mai iubit de români, datorită felului lui de a fi și carismei sale, astfel că vârstele publicului variază foarte tare. Iată comentariile urmăritorilor lui din mediul online! Aceștia s-au arătat extrem de mulțumiți de noua culoare de păr.

Dorian Popa, nouă schimbare de look!

Este cunoscut foarte mult faptul că Dorian Popa este împătimit al alimentației corecte și al sportului. Desiur că nu-și uită statutul și nu trece niciodată peste programările de la salonul de frumusețe. Acesta a decis azi să facă o schimbare uriașă, artistul s-a vopsit blond cenușiu! Fanii lui au rămas uimiți de curajul său și s-au declarat total încântați de contrastul pielii bronzate a cântărețului și părul de o culoare foarte deschisă.

Dorian Popa, schimare de look la 1 milion de urmăritori!
Dorian Popa, schimare de look la 1 milion de urmăritori!

Dorian Popa a recunoscut cu multă vreme în urmă că este dependent de solar și că cel mai bine se simte cu pielea atât de ciocolatie. Schimbarea de look a venit ca urmare a stârngerii în mediul online a nu mai puțin de 1 milion de urmăritori. „Super tare și mașina și Dorian Popa!”, „Îți stă bine blond!”, „Îți stă super blonf!”, „Ești nebun, Jhonule!?”,  „Mare om… mare caracter!”, au fost unele din comentariile de pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×