Dorian Popa, despre relația cu Oana Zăvoranu: „Aș dori ca viața mea personală să fie respectată”

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/12/2019, 16:51
Dorian Popa, despre relația cu Oana Zăvoranu: „Aș dori ca viața mea personală să fie respectată”
Dorian Popa a vorbit despre relația cu Oana Zăvoranu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Dorian Popa a reacționat, în sfârșit, după ce presa tabloidă a scris că ar avea o relație mai mult decât de prietenie cu Oana Zăvoranu. Dorian și Oana sunt colegi de platou, căci amândoi joacă în telenovela „Sacrificiul”, iar de la asta la zvonurile din ultima vreme a fost un singur pas.

Dorian Popa spune că nu are nicio relație de iubire cu Oana Zăvoranu

Speculațiile au fost alimentate după ce Oana a șters fotografiile cu iubitul ei palestinian de pe rețelele online, semn că ar trece printr-o criză sentimentală.

Dorian a vrut să lămurească articolele apărute în ultima săptămână și dă asigurări că între el și fosta soție a lui Pepe nu e altceva decât o frumoasă prietenie și colegialitate, nimic în plus.

Actorul e tranșant: „Dacă voi avea ceva de anunțat oi voi face eu, personal”

„Am tot vãzut cã circulã o veste conform cãreia eu şi Oana Zãvoranu  am forma un cuplu şi mã simt dator sã infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”, a declarat Dorian, scrie click.ro.

„Este adevãrat cã în noul sezon al serialului, Alegerea, rolurile noastre se intersectează mai mult decât pânã acum şi este posibil ca pozele fãcute pe platourile de filmare sã inducă în eroare”, a continuat artistul.

„Eu am o relaţie ce dureazã de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion ne impune sã nu amestecăm munca cu viaţa personală”, a mai spus Popa.

„Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectatã. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii. Dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal”, a continuat cântărețul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×