Categorie: Autor:

Donald Trump s-a dezlănţuit după înfrângerea în confruntarea cu Hillary Clinton

Donald Trump, revenit la tonul din campania sa în alegerile primare pentru a reface moralul echipei sale, a atacat-o violent pe Hillary Clinton, a doua zi după dezbatere televizată istorică, câştigată potrivit observatorilor de candidata democrată, comentează AFP, citată de Agerpres.

Atribuindu-şi victoria în dezbatere, miliardarul a criticat-o aspru marţi seara pe rivala sa, reluând calificativul de „ticăloasă” pe care nu-l utilizase în timpul dezbaterii. „Nu există una mai necinstită decât ea”, a lansat el în cursul miting animat.

„Mi-am reţinut loviturile, nu voiam să fac nimic care să o deranjeze, dar am observat-o, ea este înţepenită în trecut”, a declarat Donald Trump, aclamat de o mulţime dezlănţuită compusă din mai multe mii de persoane reunite într-un hangar situat la marginea pistei aeroportului din Melbourne, Florida, având ca fundal avionul său personal, un Boeing 757.

Ca un semn că republicanul nu era satisfăcut de prestaţia sa, el a promis „să lovească mai puternic în cursul viitoarei dezbateri, în 9 octombrie”.

Opinia sa este că democrata este „candidata trecutului şi noi suntem candidatul viitorului”. Mesajul a fost bine plasat în timpul emisiunii, dar candidatul s-a lăsat prins în capcană şi a părut nervos, uitând să vorbească despre zidul la frontiera cu Mexicul, care constituie piesa dominantă a programului său prezidenţial.

„Construiţi zidul”, au scandat susţinătorii săi. „Vom construi zidul 100%”, a răspuns Donald Trump.

Sigură că l-a dominat pe miliardar în cursul dezbaterii de luni seara, care a fost urmărită de un număr record de 84 de milioane de telespectatori, Hillary Clinton estimează la rândul său că a putut dovedi că magnatul imobiliar nu are nici caracterul, nici competenţele necesare pentru a-i succede lui Barack Obama.

„Toată lumea a putut să-i vadă atitudinea, caracterul, comportamentul pe platou şi oamenii au putut să-şi tragă concluziile”, a spus ea, jovială, făcând o vizită pentru câteva minute jurnaliştilor care călătoreau în Boeing-ul său 737, înaintea unui miting marţi în Carolina de Nord, devenit câmp de bătălie electorală.

Sursă:https://https://www.agerpres.ro//

Taguri: donald trump