Categorie: Autor:

Donald Trump îşi continuă războiul cu presa. Cum i-a jignit pe jurnaliştii americani

Donald Trump a comis o nouă gafă în războiul său cu presa. Preşedintele Statelor Unite ale Americii i-a invitat pe copiii jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă pentru a le da bomboane de Halloween.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii nu s-a putut abţine şi a atacat cu această ocazie reprezentanţii presei. Donald Trump s-a întrebat, în repetatea rânduri, cum au putut jurnaliştii să aibă copii aşa de frumoşi. În tot acest timp, jurnaliştii erau de faţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce a făcut Donald Trump la finalul întâlnirii

„Nu pot să cred că media a dat naştere unor copii aşa de frumoşi! Cum a reuşit media asta, nu pot să ştiu. Felicitări, oameni buni! Aţi făcut o treabă foarte bună. Cu ei aţi făcut o treabă bună. Nu aş spune că aţi făcut o treabă bună cu mine”, a declarat Donald Trump.

La final, liderul de la Casa Albă a spus că micuţii sunt bineveniţi în Biroul Oval, dar că se mai gândeşte dacă poate spune acelaşi lucru şi despre părinţii lor. Donald Trump i-a invitat apoi pe copii să facă o fotografie.