Doliu la Hollywood! Steve Buscemi a rămas văduv după ce soția sa a murit fulgerător

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
12/01/2019, 20:32
Doliu la Hollywood! Steve Buscemi a rămas văduv după ce soția sa a murit fulgerător GALERIE FOTO
Doliu la Hollywood. A murit Jo Andres, soția actorului Steve Buscemi

O nouă dramă lovește la Hollywood! Actorul Steve Buscemi a rămas văduv după ce soția sa, Jo Andres, a murit fulgerător la vârsta de 65 de ani. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 31 de ani și au avut împreună un fiu, Lucian, născut în 1990.

Jo Andres, artistă și producătoare a filmului Black And White  (1996), s-a stins din viață la vârsta de 65 din ani, cauza decesului nefiind încă făcută publică. Andres a fost soția actorului Steve Buscemi, care a jucat în Bordwalk Empire. Cei doi s-au căsătorit în 1987, iar fiul lor, Lucian, s-a născut în 1990. Presa din Statele Unite ale Americii scrie că femeia a fost înmormântată în orașul New York. În anul 2009, actorul Steve Buscemi a fost întrebat care este pentru el cea mai frumoasă operă de artă, iar acesta a ofeirt un răspuns emoționant: „Probabil ceva făcut de soția mea, Jo Andre. Pictează, produce filme, a avut multe realizări”, a spus Buscemi.

Jo Andres și Steve Buscemi
Jo Andres și Steve Buscemi

Doliu la Hollywood. A murit Jo Andres, soția actorului Steve Buscemi

Andres a devenit notorie în New York în anii ’80, când a folosit o serie de proiecții video ca fundal pentru piese de dans. A scris și a regizat filmul Black and White, în care fiul ei a jucat într-o poveste de aventură care a avut loc în timpul asediului din Sarajevo. Filmul a fost difuzat de PBS și a apărut în cadrul mai multor festivaluri, inclusiv la Toronto International Film Festival, Berlin International Film Festival și Sundance Film Festival.

„Dacă nu există un loc în care artiștii să se poată exprima, atunci întreaga cultură are de pierdut. Se pare că Europa a știut mereu treaba asta, dar ne luptăm cu acest lucru fără să avem fonduri suficiente. Trebuie să ne zbatem foarte mult pentru a ne face vocea auzită. Cred că este un lucru pozitiv să avem acest spațiu de muncă”, a declarat Jo Andres în 2011. Vorbea despre Consiliul Consultativ pentru Artă, din cadrul ISSUE Project Room, o organizație non-profit care oferea sprijin artiștilor. Buscemi este unul dintre membrii Consiliului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×