Doliu la Hollywood! A murit Ron Leibman, actor recunoscut din serialul Friends

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 13:08
Doliu la Hollywood! A murit Ron Leibman, actor recunoscut din serialul Friends GALERIE FOTO
Ron Liebman a murit din cauza unor complicații pulmonare. Sursa foto - facebook

Doliu la Hollywood! A murit actorul Ron Leibman, cel care a jucat rolul tatălui cunoscutei actrițe Jennifer Aniston, Rachel, din serialul ”Friends”. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, din cauza unei pneumoni.

Doliu la Hollywood!

Ron Leibman s-a făcut remarcat atunci când a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în 1993, pentru rolul său din ”Îngerii din America”. De asemenea, este cunoscut și pentru rolul scurt pe care l-a avut în serialul Friends.

Atunci l-a interpretat pe tatăl lui Rachel, un bărbat extrem de bogat, dar cu un caracter mai aparte, scrie dailymail.co.uk.  Moartea regretatului artist a fost confirmată chiar de agentul său de la Abrams Artists Agency.

A murit Ron Leibman, actor recunoscut din serialul Friends

”Noi cei de la Abrams Artists Agency sunt îndurerați de vestea morții lui Ron. Ron a fost un actor incredibil de talentat, cu o carieră distinsă în film, TV și teatru.

Gândurile noastre se îndreaptă către soția lui, Jessica și familia lui”, au spus reprezentanții agenției pentru The Wrap.

Ron Liebman s-a născut la New York, în 1937. A fost premiat cu Emmy în 1979 pentru seria ”Kaz”, pe care a creat-o şi cu un premiu Tony pentru piesa lui Tony Kushner, ”Angels in America”.

Printre apariţiile sale se numără cele din producţiile ”Norma Rae” şi ”Slaughterhouse-Five”. Ron Liebman a impresionat și cu rolul său din Friends. Prima oară a apărut în serial în 1996 în episodul – The One with the Two Parties.

Era Dr. Leonard Green. A revenit în acelaşi an în The One with the Race Car Bed. Au mai urmat alte două episoade. În 2001 a jucat şi în  The One with the Stripper.

Apoi trei ani mai târziu, în 2004, în The One Where Joey Speaks French

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×