Doliu la Hollywood! A murit John Wesley, actorul cunoscut pentru filmul Fresh prince of Bel Air

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
09/09/2019, 11:56
Doliu la Hollywood! A murit John Wesley, actorul cunoscut pentru filmul Fresh prince of Bel Air GALERIE FOTO
John Wesley suferea de o boală nevindecabilă. Sursa foto - facebook

Doliu la Hollywood acolo unde un actor îndrăgit a încetat din viață. Americanul John Wesley, cunoscut în special pentru rolul din serialul TV de succes “Fresh Prince of Bel Air”, a murit la vârsta de 72 de ani, din cauza unei forme rare de cancer incurabil – mielom multiplu. Informația a fost făcută publică chiar de familia actorului. Wesley s-a născut pe 3 august 1947, în Lake Charles – Louisiana.

Doliu la Hollywood!

Pe numele lui întreg, John Wesley Houston a absolvit cursurile universităților din California și San Diego. Înainte de a deveni actor, Wesley a fost soldat în armata SUA și chiar a participat la Războiul din Vietnam. De-a lungul carierei, Wesley a lucrat cu mari staruri de la Hollywood, precum Denzel Washington, Albert Finney, Barbra Streisand, Tim Burton și Morgan Freeman. Toți au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

De altfel, Wesley a fost distribuit în peste o sută de filme și producții TV, printre care “The Fresh Prince of Bel Air”, “Missing in Action”, “Big Fish”, “Stop, Or My Mom Will Shoot”, “Always Outnumbered”, cu Laurence Fishburne, și “Martin”. Mai mult de atât, actorul a avut și apariții speciale în “Frasier”, “The Jefferson’s”, “Benson” și “The Man from U.N.C.L.E.”, toate îmsemnând roluri primite foarte bine de public.

Doliu la Hollywood! John Wesley
John Wesley alături de Will Smith. Sursa foto – facebook

A murit John Wesley, actorul cunoscut pentru filmul Fresh prince of Bel Air

În ultima perioadă, Wesley a jucat în “The Midnighters”, un film realizat în 2016, un thriller regizat de Julian Fort. Ultimul său proiect a fost “Second Acts”, un scurtmetraj creat de Gerry Pass și regizat de Anya Adams. Wesley a jucat și în spectacole de teatru, precum “Macbett”, de Eugene Ionesco, și “Toys in the Attic”, de Lillian Hellman, la Old Globe Theatre din San Diego, și “An American Clock”, de Arthur Miller, și “Wild Oats”, la Mark Taper Forum din Los Angeles.

A fost căsătorit şi a avut două fiice. Mai mulți oameni importanți din cinematografia americană și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a actorului. Și Will Smith a transmis un mesaj de condoleanțe familiei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×