Doliu, într-o primărie din Teleorman! Secretarul instituției s-a spânzurat. Cum a fost găsit

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
12/02/2019, 13:46
Doliu, într-o primărie din Teleorman! Secretarul instituției s-a spânzurat. Cum a fost găsit GALERIE FOTO
Doliu, într-o primărie din Teleorman! Secretarul instituției s-a spânzurat. Cum a fost găsit

Tragedie uriașă într-o primărie din Teleorman. Secretarul instituției a fost găsit spânzurat într-o magazie din curtea școlii din localitate. Omul a fost gasit mort, după ce oficialitățile din comună s-au panicat atunci când nu au reușit să îl găsească la telefon.

Ilie Sandu a fost găsit mort în magazia școlii. Bărbatul avea 43 de ani și lucra de mulți ani la primărie. De la primele ore ale dimineții, omul a fost dat dispărut, după ce rudele, dar și colegii de la primărie nu au reușit să dea de el. Aceștia l-au sunat de mai multe ori, dar bărbatul nu a răspuns la niciunul dintre apeluri. Oamenii au intrat la bănuieli când și-au dat seama că au trecut ore bune de când acesta nu mai fusese văzut.

Doliu în Teleorman! Secretarul primăriei  Talpa Bâscoveni s-a spânzurat în magazia școlii

Secretarul primăriei Talpa Bâscoveni din Teleorman s-a spânzurat. Acesta a fost găsit atârnat de o grindă în magazia școlii gimnaziale din localitate. Acesta s-a spânzurat cu cablul unui prelungitor electric.  Secretarul primăriei, Ilie Sandu, nu mai dăduse niciun semn de mai bine de o zi. Apropiații și colegii de serviciu s-au alarmat când acesta nu a răspuns nici la telefon. El a fost sunat și de primar și de rude, dar aceștia au trecut la căutarea bărbatului, când au observat că acesta nu dă niciun semn.

Secretarul primăriei  Talpa Bâscoveni s-a spânzurat în magazia școlii

În jurul orei 14:00 apropiații și colegii s-au mobilizat și au început căutările. După ore bune, aceștia au observat că ușa magaziei de lemne de la școala gimnazială din localitate era deschisă. Acolo a fost găsit  Ilie Sandu, spânzurat. Nimeni nu poate spune de ce a recurs bărbatul la asemenea gest. Primarul comunei spune că acesta era de ani buni în slujba primăriei și că nu avea probleme de niciun fel. Apropiații spun că acesta era totuși mai abătut în ultima vreme. Autoritățile continuă cercetările.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×