Doliu în televiziune! O frumoasă prezentatoare TV a murit la 36 de ani

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/06/2019, 11:55
Doliu în televiziune! O frumoasă prezentatoare TV a murit la 36 de ani
Javiera Suarez a murit la vârsta de 36 de ani. Sursa foto: Mujer Dinamo

O frumoasă prezentatoare de televiziune din Chile s-a stins din viață la doar 36 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Javiera Suarez a murit după o perioadă lungă de suferință, în care a urmat mai multe ședințe de chimioterapie. Javiera a plecat pe cealaltă lume ieri, pe 12 iunie 2019.

Javiera Suarez a lăsat multă durere în urma ei

Anunțul decesului frumoasei vedete din Chile a fost făcut de către soțul acesteia. „Azi ne-a părăsit iubita noastră Javiera. A lăsat un gol imens în sufletele noastre, dar a plecat liniștită, acceptând această etapă finală așa cum a acceptat și boala”, a scris soțul ei pe o rețea de socializare.

Vedeta a fost diagnosticată cu cancer de piele în urmă cu trei ani de zile, iar vestea a fost un șoc atât pentru ea cât și pentru familia ei. Fanii prezentatoarei de televiziune au susținut-o în tot acest timp și au încurajat-o să nu renunțe la luptă, iar ea a fost mereu determinată să meargă înainte orice ar fi. Din păcate, Dumnezeu a avut o altă alegere.

Soțul prezentatoarei, doctor, a făcut anunțul. Parlamentarii au ținut un moment de reculegere

Soțul prezentatoarei a ajutat-o pe toată durata luptei cu afecțiunea, mai ales că avea toate cunoștințele necesar, el fiind doctor. În ultima perioadă, prezentatoarea era intubată la un spital din Chile, iar afecțiunea se afla în fază terminală. Moartea ei a devenit subiect principal la majoritatea televiziunilor din statul latinoamerican.

Aleșii Congresului din Chile au ținut un minut de reculegere în memoria ei, ieri, după ce soțul ei a făcut tristul anunț. Una dintre deputate a vorbit despre lupta pe care aceasta a dus-o cu cancerul și a declarat că a fost o femeie frumoasă, o adevărată luptătoare și un exemplu pentru toate femeile care se confruntă cu aceeași situație.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×