Doliu în politica românească! A murit Radu Demetrescu, primarul interimar din Sebiș!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 12:13
Doliu în politica românească! A murit Radu Demetrescu, primarul interimar din Sebiș! GALERIE FOTO
Radu Demetrescu ocupa funcția de primar interimar în Sebiș. Sursa foto - facebook

Doliu în politica românească! A încetat din viață Radu Demetrescu, primarul interimar al orașului Sebiș. Edilul a murit la Institutul de boli Cardiovasculare de la Timișoara.

Doliu în politica românească!

Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct. Primarului i s-a făcut rău la începutul săptămânii, la Arad. A fost transportat de urgență la Timișoara, acolo unde medicii au făcut toate eforturile posibile.

La distanță de doar câteva ore, doctorii au luat decizia să-l opereze. Edilului i s-a implantat un stent și totul părea în ordine. Din păcate, inima lui a cedat și nu s-a mai putut face nimic.

A murit primarul din Sebiș!

Radu Demetrescu a preluat funcția de primar din 2018, după ce fostul primar Gheorghe Feieș a fost declarat incompatibil.

Culmea, la rândul lui și el a fost găsit incompatibil de ANI, în luna iunie a anului trecut, dar a reușit, în cele din urmă, să rămână la cârma urbei!

Trebuie specificat că anul acesta urma să împlinească 65 de ani! Radu Demetrescu s-a născut pe 24 noiembrie 1955, la Pleșcuța.

Edilul a fost jurist de meserie, fiind de-a lungul timpului, director la A.E.I.C.I.P. Cermei,dar și  jurist la Primăria Cermei.

Din anul 2004 până la începutul anului 2018, acesta a fost desemnat viceprimar al orașului Sebiș.

Ulterior a preluat funcția de primar interimar, pe care a ocupat-o până acum.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×