Doliu în politica din România! Floarea Rădulescu, lider PSD, a murit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/03/2019, 08:27
Doliu în politica din România! Floarea Rădulescu, lider PSD, a murit
A murit Floarea Rădulescu, primarul comunei Cornățelu

Este o zi tristă pentru politica românească. A încetat din viață un lider al Partidului Social Democrat. Este vorba despre Floarea Rădulescu, primarul comunei Cornățelu, din județul Dâmbovița. Anunțul a fost făcut chiar de organizația locală a partidului.

Mesajul transmis de reprezentanții PSD Dâmbovița

Reprezentanții PSD Dâmbovița sunt cei care au făcut tristul anunț, printr-un mesaj publicat pe o cunoscută rețea de socializare. Prin vocea liderului organizației, Rovana Plumb, formațiunea politică își exprimă regretul față de această situație tragică.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea pe care o simțim la pierderea colegei noastre, doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu. Am pierdut un om minunat, un dascăl al comunității, un profesionist în administrație, un coleg pe care ne-am putut bizui. Suntem cu toții alături de familia îndoliată și de comunitatea care pierde un membru de seamă, rugându-ne ca Dumnezeu să îi călăuzească sufletul în Împărăția Cerurilor. Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița” , se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a organiației.

A încetat din viață Floarea Rădulescu. Era primarul comunei Cornățelu
A încetat din viață Floarea Rădulescu. Era primarul comunei Cornățelu

Floarea Rădulescu se afla la al treilea mandat de primar al comunei Cornățelu

Floarea Rădulescu a fost un om politic apreciat în comuna Cornățelu, motiv pentru care se afla la cel de-al treilea mandat consecutiv ca primar.  Pentru primele mandate de edil șef, a fost susținută de Partidul Democrat Liberal.

Pentru ultimul mandat de primar, 2016-2019, Floarea Rădulescu a candidat din partea Partidului Social Democrat, căruia i s-a alăturat la scurt timp după ce a părăsit PDL, formațiune politică în fruntea căruia s-a aflat Traian Băsescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×