Doliu în muzica populară! A murit îndrăgitul naist Gheorghe Dumitru

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 16:51
Doliu în muzica populară! A murit îndrăgitul naist Gheorghe Dumitru
A murit îndrăgitul naist Gheorghe Dumitru. Sursa foto: romaniatv.ro

Lumea artistică este din în doliu, după moartea lui Gheorghe Dumitru, îndrăgit instrumentist. Acesta a murit la vârsta de 52 de ani și a lăsat în urmă o fiică și un fiu de doar 11 ani.

A murit îndrăgitul naist Gheorghe Dumitru

Cunoscut ca Gigi Naistul, din trupa lui Daniel Trifu, Targoveții de odinioară, acesta și-a șocat colegii de trupă, după ce a căzut secerat la pământ. Ambulanța chemată la fața locului nu l-a mai putut ajuta cu nimic, medicii fiind nevoiți să-i declare decesul.

Pasiunea sa pentru muzică a moștenit-o și pe fiica sa, care promite să cânte toate melodiile preferate ale tatălui său. Aceasta a postat un mesaj dureros pe Facebook, cu care i-a sensibilizat pe toți colegii tatălui său, potrivit România TV.

”Va fi foarte mândru de acolo de sus”

„O să îl facem mandru de noi . As vrea sa-i fac spectacol, sa-i cant toate piesele lui va fi foarte mandru de acolo de sus, nu mai am cuvinte”, a declarat fiica artistului.

„Suntem inmarmuriti, descumpaniti, ne zbatem pt nimic ca viata atarna de un fir de ata, suntem frunze la o bataie mai puternica plecam de aici, ca prieten vreau sa-i transmit ca va fi in suflet cate zile vom avea pe pamant”, a declarat si Daniel Trifu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×