Doliu în muzică! O cântăreaţă s-a sinucis. De ce s-a aruncat de la etaj

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/06/2019, 18:14
Doliu în muzică! O cântăreaţă s-a sinucis. De ce s-a aruncat de la etaj
A murit una dintre cele mai cunoscute artiste din Africa de Sud. Sursa foto:jurnalul national

O veste tristă a îndoliat astăzi lumea muzicii. S-a stins din viață Nichume Siwundla, una dintre cele mai apreciate tinere artiste din Africa de Sud. Aceasta se bucura de un real succes în rândul fanilor de pe continentul african și nu numai, hit-urile sale făcând înconjurul lumii.

Tragedie în lumea muzicii. Nichume Siwundla s-a sinucis

Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile de la Johannesburg, aceasta a încetat din viață în cursul zilei de 7 iunie, alegând să-și pună capăt zilelor, într-un mod cât se poate de tragic. Mai exact, Nichume s-a aruncat de pe un bloc situat în capitala Africii de Sud, motivele care au împins-o la comiterea unui astfel de gest nefiind cunoscute până în momentul de față.

A cunoscut celebritatea în anul 2017, odată cu melodia „Bhutiza”, care se regăsește în continuare în preferințele fanilor din statul african. Compoziția sa a ocupat multă vreme un loc de cinste în topurile de specialitate, Nichume Siwundla conturându-și de atunci un stil propriu, greu de încadrat într-un gen sau tipar.

Nichume Siwundla a murit. Tânăra artistă s-a sinucis. Sursa foto:a1.ro
Nichume Siwundla a murit. Tânăra artistă s-a sinucis. Sursa foto:a1.ro

Familia este înmărmurită de durere

La scurt timp după aflarea acestei vești tragice, familia tinerei artiste a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare, menționând că se află în continuare în stare de șoc și nu reușesc să găsească explicații pentru gestul său.

Sunt distrus. Am pierdut o stea strălucitoare. Ea a crescut lângă mine în ultimii trei ani. A fost ca sora mea mai mică. S-a dus prea devreme. Fie ca sufletul ei să se odihnească în pace”, a declarat și Mobi Dixon, omul care a ajutat-o pe Nichume Siwundla să atingă popularitatea în industria muzicală. Melodia cu care tânăra artistă a pășit în lumina reflectoarelor,  „Bhutiza”, marchează începutul unei colaborări dintre cei doi cântăreți, care avea să continue, bucurându-se de un real succes. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×