Doliu în muzică! Goo Hara a fost găsită moartă. Avea 28 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/11/2019, 16:12
Doliu în muzică! Goo Hara a fost găsită moartă. Avea 28 de ani
Artista k-pop Goo Hara și-a pus capăt zilelor. Cântăreața avea doar 28 de ani. Sursa foto: sbs.com.au

Goo Hara, o cunoscută cântăreață k-pop a fost găsită fără suflare în locuința sa din Seul. Artista de origine sud-coreeană suferea de depresie severă și a mai încercat în trecut să-și pună capăt zilelor.

Cântăreața Goo Hara s-a sinucis în propria locuință

Cântăreața Goo Hara a devenit cunoscută pe vremea când era componentă a trupei Kara. Artista și-a început cariera solo în anul 2016 și de ceva timp se lupta cu o depresie severă, scrie lefigaro.fr. Cunoscuta solistă a lansat în urmă cu trei săptămâni un nou single, dar aseară, 23 noiembrie, fanii au primit o veste tristă. Goo Hara și-a pus capăt zilelor fiind găsită fără suflare în locuința sa din Seul, anunță presa locală.

Presa sud-coreeană relatează că artista în vârstă de 28 de ani a încercat să se sinucidă în urmă cu câteva luni, în mai, după ce ar fi fost hărțuită pe rețelele de socializare. La vremea respectivă Goo Hara a fost internată în spital tot din cauza depresiei severe, potrivit managerului ei.

Goo Hara urma să plece într-un turneu de promovare

Îndrăgita artistă k-pop a lansat la începutul lunii noiembrie un single în limba japoneză intitulat „Midnight Queen”. Goo Hara urma să plece într-un turneu de promovare a acestui cântec în întreaga țară. Cu o zi înainte de a-și pune capăt zilelor cântăreața a postat pe rețelele de socializare un selfie la care a scris mesajul ”Bună seara” în limba coreeană.

O altă vedetă k-pop, cântăreața grupului f (x), Sulli, era foarte apropiată de Goo. Sulli (25 de ani) a vorbit și ea despre hărțuirea din mediul online și suferea tot de depresie severă. Artista a fost găsită moartă luna trecută tot de managerul ei, așadar morțile celor două artiste seamănă foarte mult.

„Managerul ei a vizitat-o ​​acasă, după ce nu a mai reuşit să dea de ea încă din cursul nopţii trecute”, a declarat poliția într-un comunicat despre moartea lui Sulli, potrivit observator.tv.

 


 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×