Doliu în lumea telenovelelor! Actorii mexicani Jorge Navarro Sanchez și Luis Gerardo Rivera au murit pe platoul de filmare

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 17:25
Doliu în lumea telenovelelor! Actorii mexicani Jorge Navarro Sanchez și Luis Gerardo Rivera au murit pe platoul de filmare
Doliu în lumea telenovelelor. Au murit doi actori de la Televisa. Sursa foto: captură video Imagen Entretenimiento, Televisa

Este doliu în lumea telenovelelor! Actorii mexicani Jorge Navarro Sanchez și Luis Gerardo au murit în timpul filmărilor pentru serialul „Sin miedo a la verdad” produs de compania Televisa.

Actorii Jorge Navarro Sanchez și Luis Gerardo Rivera au murit la filmări

Cei doi au căzut de pe un pod în timpul filmărilor pentru telenovela în care au jucat. Producătorii Televisa au transmis un comunicat de presă prin care au anunțat că regretă această tragedie.

„Televisa informează cu profundă durere că în noaptea de joi, 16 ianuarie, în timpul filmărilor pentru serialul Sin miedo a la verdad, doi dintre actori, Jorge Navarro Sanchez și Luis Gerardo Rivera au decedat, după ce au căzut de pe un pod dintr-una din locațiile pentru filmare”– comunicat Televisa.

Televisa, acuzată de ucidere din culpă

Compania de producție tv Televisa a transmis condoleanțe atât în public cât și personal, familiilor și apropiaților celor doi actori.

Producătorul principal al seriei tv, Ruben Galindo, a fost interogat apoi de polițiștii din Ciudad de Mexico, oamenii legii dorindu-și să stabilească circumstanțele exacte în care au murit cei doi actori și dacă Televisa poate fi acuzată de omor din culpă.

Incidentul fatal a avut loc într-un cartier din estul capitalei Mexicului, în zona Agricola Oriental, scrie ziarul spaniol La Vanguardia.

Vestea i-a șocat pe actorii mexicani. Printre primii care și-au exprimat regretele se numără David Zepeda, care a scris pe contul de Instagram al lui Jorge Navarro că acum „cerul va străluci și mai mult”.

BBC spaniol confirmă informațiile că persoanele care au participat la filmări, cei care trebuiau să supervizeze condițiile de muncă vor fi chemați în fața procurorilor pentru a da declarații în dosarul morții celor doi actori.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×