Doliu în lumea sportului! A murit Bob Willis, fost căpitan al Angliei la cricket: “Avem inima sfâşiată”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 17:10
Doliu în lumea sportului! A murit Bob Willis, fost căpitan al Angliei la cricket: “Avem inima sfâşiată”
A murit Bob Willis, fostul căpitan al echipei de cricket a Angliei. Sursa foto: thesun.com

O veste tristă a căzut ca un trăsnet asupra întregii suflări a sportului, întrucât s-a stins din viață Bob Willis, fost căpitan al echipei de cricket a Angliei. Acesta va rămâne în amintirea iubitorilor unuia dintre cele mai populare sporturi de vară ale tuturor timpurilor pentru contribuția decisivă la victoria istorică obținută de britanici în fața Australiei, la Ashes Test, în 1981.

S-a stins din viață Bob Willis, unul dintre cei mai mari jucători de cricket din istorie

Anunțul a fost făcut chiar de rudele sale, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare. Rudele fostei glorii a cricketului britanic nu au dorit, însă, să ofere detalii referitoare la cauzele decesului, mai ales că nimeni nu știa ca Willis să fi avut în ultimul timp grave probleme de sănătate.

Avem inima sfâșiată după ce l-am pierdut pe dragul nostru Bob, care a fost un soț, tată, frate și bunic incredibil.

A avut un impact imens asupra fiecărei persoane pe care a cunoscut-o și ne va lipsi foarte mult”, a scris familia regretatului sportiv pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a stârnit numeroase reacții din partea fanilor cricketului din Marea Britanie și nu numai, care au transmis condoleanțe rudelor lui Bob Willis și au rememorat momentele în care acesta i-a făcut fericiți. Nu sunt deloc puține, pentru că legendarul căpitan al echipei Angliei și-a reprezentat țara cu succes în peste 90 de meciuri, potrivit BBC.

Ne-a părăsit și Titi Ionescu, conducătorul sportului dâmbovițean

O veste cât se poate de tristă vine și din sportul românesc, pentru că a plecat dintre noi Titi Ionescu, conducător al fotbalului, voleiului masculin şi baschetului feminin targoviștean, cu care a obţinut performanţe notabile timp de peste patru decenii şi jumătate. În vârsta de 83 de ani, acesta a pierdut lupta cu o boală cumplită care îl măcina de mai multă vreme.

Component al echipei care a urcat oraşul pentru prima dată în Divizia A de fotbal în 1961, Titel, devenit între timp nea Titi, s-a dus lângă bunii lui prieteni Valentin Stănescu, Eugen Popescu, Nicolae Proca, Nae şi Gigi Tătaru, Gheorghe Predoi, Gheorghe şi Florin Rădulescu, Nicolae Dobrin, Dumitru Tică Gheorghe, Claudius Sava, Nicolae Kallo, Florin Grigore, Ioan Valerian, Sandu Marin, Gheorghe Mandrila, Gheorghe Voinea, Cristian Teodorescu, Mircea Ionescu, Mihai Buciumeanu şi alţi iluştri oameni de sport care au activat în urbea Turnului Chindiei. Dumnezeu să-l odihnească-n pace”, a transmis Vriginia Ionescu, soția sa.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×