Doliu în lumea muzicii! Robert Hunter a murit în spital, la vârsta de 78 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/10/2019, 08:31
Doliu în lumea muzicii! Robert Hunter a murit în spital, la vârsta de 78 de ani
Compozitorul și cântărețul Robert Hunter a murit la vârsta de 78 de ani pe un pat de spital fiind înconjurat de familie. Sursa foto: www.unionleader.com

Cântărețul american Robert Hunter s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Artistul a murit înconjurat de familie pe un pat de spital fiind liniștit și împăcat. Pe lângă faptul că este cântăreț Rober Hunter a cochetat cu scrisul fiind poet, traducător și compozitor.

Robert Hunter a încetat din viață la vârsta de 78 de ani

Robert Hunter, unul dintre cei mai cunoscuți textieri din Statele Unite ale Americii, a murit la vârsta de 78 de ani. Artistul este internat într-un spital american în momentul în care a plecat dintre noi. Familia i-a fost alături în ultimele clipe ale vieții, iar soția lui, Maureen, l-a ținut de mână. Robert Hunter a ajuns să fie cunoscut după ce a scris versurile mai multor cântece de succes ale formației Greatful Dead.

„Cu mare tristețe, confirmăm că dragul nostru Robert a decedat noaptea trecută. A murit liniștit, în patul de spital, înconjurat de iubire. Soția lui, Maureen, a fost alături de el și l-a ținut de mână. Fanii care l-au iubit și l-au sprijinit în toți acești ani trebuie să se resemneze, știind că în jurul nostru se află cuvintele lui. În acest fel, nu va fi niciodată cu adevărat plecat dintre noi. În aceste clipe de durere, onorați-l fiind împreună și ascultând muzică. Lăsați cântecele să umple golul”, a spus familia artistului pentru variety.com.

Ce piese a compus textierul american Robert Hunter

Robert Hunter a scris mai multe piese interpretate de Bob Dulan. Printre melodiile care au ajuns celebre se numără „Touch of Grey”, „Casey Jones”, „Dark Star”, „Box of Rain”, „Uncle John’s Band”, „Sugar Magnolia” și „What a long, strange trip it’s been”, dar și piese din repertoriul lui Bob Dylan, precum „Silvio” și „Together Through Life”.

Iată câteva versuri din piesa ”Stella Blue” lansată în anul 1973:

„Și când auzi melodia aia
Vino plângând ca vântul
Se pare ca toata viata asta
A fost doar un vis”. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×