Doliu în lumea muzicii. Celebrul cântăreț a murit în timp ce filma un videoclip. Avea doar 35 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/03/2019, 12:56
Doliu în lumea muzicii. Celebrul cântăreț a murit în timp ce filma un videoclip. Avea doar 35 de ani GALERIE FOTO
Justin Carter, cântăreț, a murit în timpul unui videoclip!

Justin Carter, cântăreț de country, a murit după ce o armă pe care o folosea în videoclipul său s-a descărcat accidental. Bărbatul avea doar 35 de ani. Mama artistului , Cindy McClellan, a declarat, pentru Fox News, că fiul său se afla la filmările unui videoclip muzical în Huston Texas, în cursul zilei de sâmbătă. „A fost un artist minunat”, a mai declarat, îndurerată, mama cântărețului Justin Carter.

Justin Carter, cântăreț, s-a stins din viață la filmările unui videoclip

Incident de neimaginat! Justin Carter, cântăreț al genului country, a murit în timpul filmărilor unui videoclip. Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, după ce arma pe care o folosea în video s-a descărcat. „Pistolul s-a descărcat și l-a împușcat în colțul ochiului”, a declarat mama artistului, Cindy McClellan, despre tragicul incident. „El a fost vocea, avea tot pachetul și vom încerca din răsputeri să-i păstrăm amintirea vie”, a mai sus sursa citată.

Carter a lăsat în urmă două fiice, Dixie și Kaylee. Famili cântărețului a creat un GoFundMe pentru a putea acoperi costurile funerariilor, dar și pentru a aduce trupul neînsuflețit al artistului de la Hustos Texas la San Antonio, locul unde își va dormi somnul de veci. Mama cântărețului a afirmat faptul că acesta se afla în armata SUA, dar că nu este sigură că îndeplinește toate condițiile pentru înmormântarea militară. „A fost o persoană minunată, foarte iubitoare și a iubit foarte mult pe Dumnezeul nostru”, a spus McClellan. „Avea o Biblie în camera lui, în casă, avea una și în camionul lui.”

Justin Carter, decedat în urma unei descărcări ale unei arme folosite într-un videoclip muzical
Justin Carter, decedat în urma unei descărcări ale unei arme folosite într-un videoclip muzical

Mesajul familiei lui Carter, după decesul acestuia

„Vă rugăm să păstrați fmailia lui Justin în rugăciunile voastre și să o aveți în minte și suflet în această perioadă dificilă. Justin nu mai este cu noi, ne va lipsi mereu din amintire. El a fost mereu un om plin de bucurie, râs și iubire. A iubit mulți oameni și și-a apreciat mereu toți fanii și sprijinul acordat de către aceștia. Vă mulțumim pentru spriinul dumneavoastră. Puteți dona și ajuta familia să acopere costurile repatrierii și funerariilor acestuia. Odihnește-te în pace”, a fost mesajul familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×