Doliu în lumea muzicii! Cântăreţul Răzvan de la Oradea a murit în spital

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/09/2019, 15:08
Doliu în lumea muzicii! Cântăreţul Răzvan de la Oradea a murit în spital
A murit Răzvan de la Oradea. Sursa foto: jurnalbihorean.ro

O veste tristă a căzut ca un trăznet peste lumea muzicii din România. În cursul zilei de miercuri, 4 septembrie, s-a stins din viață Răzvan de la Oradea, după ce a suferit nu mai puțin de patru stopuri cardio-respiratorii. Manelistul avea doar 35 de ani.

A murit Răzvan de la Oradea. Manelistul era măcinat de probleme de sănătate

Moartea fulgerătoare a unuia dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și muzică de petrecere al noului val i-a lăsat fără cuvinte atât pe apropiați, cât și pe fanii săi. Chiar dacă Răzvan de la Oradea se confrunta de ceva vreme cu unele probleme de sănătate, pe fondul obezității morbide de care suferea, toată lumea spera că va avea puterea să depășească toate aceste momente dificile. Din păcate, lucrurile nu au stat așa,  manelistul lăsând în urma sa numai durere și suferință.

Internat de urgență la un spital din Oradea cu grave probleme respiratorii, cântărețul a suferit două stopuri cardio-respiratorii, imediat după resuscitare, medicii luând decizia de a-l transfera la o altă secție, unde a suferit alte două infarcturi, ultimul fiindu-i fatal.

La doar 35 de ani, manelistul suferea de obezitate morbidă. Sursa foto: Youtube
La doar 35 de ani, manelistul suferea de obezitate morbidă. Sursa foto: Youtube

Apropiații au transmis numeroase mesaje de condoleanțe

Șocați și înmărmuriți de durere, prietenii și apropiații au reacționat pe paginile de socializare ale interpretului de muzică de petrecere, mărturisind că nu se pot împăca cu ideea că nu-l vor mai putea vedea niciodată.

A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să vă dea putere si sa va ofere mangaiere in acest moment dureros. / Un om minunat, mereu cu zambetul pe buze. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Acuma vei canta printre ingeri, dragul nostru Razvan. Nu te vom uita niciodată. / Nu cred , Sincere condoleante ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Răzvi. / Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace , drag coleg! Nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, sunt doar câteva dintre mesajele venite la scurt timp după aflarea cumplitei vești.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×