Doliu în lumea muzicii. Cântăreața Kelly Fraser, în vârstă de 26 de ani, a murit în a doua zi de Crăciun

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 18:54
Doliu în lumea muzicii. Cântăreața Kelly Fraser, în vârstă de 26 de ani, a murit în a doua zi de Crăciun
A murit cântăreața Kelly Fraser. Sursa foto: cp24.com

Lumea muzicii este din nou în doliu, după moartea cântăreței Kelly Fraser! Vedeta inuită devenită cunoscută mai ales după ce a interpretat piesa Diamonds a Rihannei în limba eschimoșilor s-a stins din viață la doar 26 de ani.

A murit cântăreața Kelly Fraser

Tristul anunț a venit chiar de la buna sa prietenă Thor Simonsen, care era și producătorul muzical al tinerei vedete. Aceasta a mărturisit că a primit vestea tristă chiar de la familia cântăreței.

Tânăra în vârstă de doar 26 de ani a murit în a doua zi de Crăciun, însă deocamdată nu se cunosc cauzele decesului ei. Fraser a crescut în Sanikiluaq, Nunavut, Canada și locuia în Winnipeg, Manitoba.

Kelly Fraser a cântat în limba eschimoșilor, chiar și melodia Diamond a Rihannei

Ea era cunoscută în special pentru că a promovat limba inuită, vorbită de comunitățile aborigene de eschimoși. În 2014, Kelly Fraser a lansat Isuma, albumul său de debut, iar apoi în 2017 a scos și al doilea său album, Sedna.

Fraser a fost „extrem de pasionată în încercarea de a îmbunătăți condițiile pentru inuți”. De asemenea, ea era cunoscută și pentru faptul că a interpretat piesa Diamonds a Rihannei în limba inuită a eschimoșilor.

Videoclipul reinterpretării melodiei Diamonds a fost postat pe Youtube și a atras în scurt timp peste 600.000 de vizualizări. Fanii săi au rămas șocați de vestea morții sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×