Doliu în lumea medicală românească. A murit doctorul Alina Lupu

Catalin Nae   
în Stiri mondene
14/12/2019, 10:53
Doliu în lumea medicală românească. A murit doctorul Alina Lupu
Doliu în lumea medicală românească. A murit doctorul Alina Lupu

Lume medicală din România este din nou în doilu. Alina Lupu, o doctoriță specializată în Medicina de Urgență și medic la Spitalul Județean Dolj și SMURD Craiova, a murit. Ea era unul dintre cele mai apreciate cadre medicale din municipiu.

A murit medicul Alina Lupu

„Azi noapte a încetat din viață, dupa o lungă suferinta, Dr. Alina Lupu – Medic primar Medicina de Urgență – UPU din cadrul Spitalului Clinic Judetean Dolj si SMURD Craiova. ?

Doamna doctor, vă mulțumim că ati salvat vieți, că ati dat sansă multor oameni sa trăiască, ca ati invins moartea chiar si cu miinile goale si ne cerem iertare in fața lui Dumnezeu ca noi oamenii de rînd nu am făcut atît de mult pentru dvs!

Dumnezeu a dorit să vă ia la El, il lumea celor drepți, că poate si acolo e nevoie de medici. Dumnezeu sa vă odihnească în pace si sa va fie țărîna usoară! Condoleante familiei, colectivului UPU si SMURD Craiova!”, a anunțat jurnalista Vlad Carmina Alina, pe contul său de Facebook.

Un alt deces a zguduit lumea medicală din România, în urmă cu câteva yile

Cardiologul Rodica Mihalache a trecut la cele veșnice în noaptea de marți spre miercuri. Vestea este cu atât mai tristă, cu cât reputatul medic urma ca în mai puțin de o săptămână, pe data de 17 decembrie, să împlinească vârsta de 74 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de colegii săi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unitate medicală căreia Rodica Mihalache și-a dedicat mare parte din viață. „Sincere condoleanţe familiei, la despărtirea de colega noastră, DR. MIHALACHE RODICA!

Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a scris şeful secţiei, medicul Sorin Marinescu, pe contul său de Facebook, iar postarea sa a stârnit zeci de reacții din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o pentru profesionalismul de care a dat dovadă în întreaga sa activitate.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sufletul dânsei s-a dus la îngeri. O doamna doctor care punea pasiune în oameni și îi ajuta. Păcat că marile valori se duc. Am rămas șocat când am aflat ca a decedat.

Doamna doctor o să rămâneţi veșnic în gândurile oamenilor faţă de care v-ați făcut datoria de doctor și o să rămâneți veșnic amintirea şi în inimele noastre”, sau „Un suflet bun, un doctor adevărat, nu vă vom uita niciodată, drum lin printre stele Doamna Doctor!!! Condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe apărute în mediul online.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×