Doliu în lumea filmului! A murit Robert Walker Jr, recunoscut pentru rolul din Star Trek

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 10:54
Doliu în lumea filmului! A murit Robert Walker Jr, recunoscut pentru rolul din Star Trek GALERIE FOTO
Robert Walker Jr a încetat din viață la vârsta de 79 de ani. Sursa foto - facebook

Doliu în lumea filmului! A murit Robert Walker Jr, recunoscut pentru rolul din Star Trek. Actorul a încetat din viață la vârsta de 79 de ani. De remarcat că Robert Walker Jr a fost fiul actorilor Robert Walker și Jennifer Jones.

Doliu în lumea filmului!

Decesul a fost confirmat de familia artistului pentru site-ul oficial al serialului „Star Trek”. Walker Jr. a interpretat rolul Charlie Evans în episodul „Charlie X”, al seriei „Star Trek” din primul sezon al cunoscutului serial, în 1966.

Culmea, scenariul episodului era scris de D.C. Fontana, cel care a murit în aceeași săptămână. Walker Jr. a mai jucat în pelicule ca „Ensign Pulver”, cu Burl Ives și Walter Matthau, și în „Young Billy Young”.

A murit Robert Walker Jr, recunoscut pentru rolul din Star Trek

Robert Walker Jr s-a născut în Queens, New York, în 1940, în momentul în care tatăl său tocmai debuta în calitate de actor. Tatăl său a interpretat rolul Bruno Antony în filmul lui Alfred Hitchcok, „Strangers on a Train”.

Mama artistului, Jennifer Jones a fost și ea o actriță de succes. Aceasta a avut cinci nominalizări la Premiile Oscar. A câștigat trofeul pentru rolul Bernadette Soubirous, în 1943, în pelicula „The Song of Bernadette”.

După divorțul de tatăl actorului, Jones s-a căsătorit cu producătorul filmelor „Gone With the Wind” și „Rebecca”, David O. Selznick. În 1967, Walker Jr. a jucat în „The War Dragon”, cu John Wayne și Kirk Douglas.

În anii ’80 și ’90s a avut mai multe apariții în seriale de televiziune, printre care și „Murder, She Wrote”, cu Angela Lansbury, „L.A. Law” sau „In the Heat of the Night”. Ultimul rol pe care l-a interpretat a fost în 2018, în thrillerul „Beyond the Darkness”.

”Suntem atât de triști și de îndurerați să anunțăm trecerea în neființă a actorului Robert Walker Jr. Ne pare atât de rău. Încă un membru al familiei Star Trek se stinge din viață”, au scris reprezentanții startrek.com

„Toată lumea își aduce aminte interpretarea lui excepțională a rolului Charlie X. Nu te vom uita niciodată, călătorie plăcută într-o altă galaxie”, au mai scris aceștia

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×