Doliu în lumea filmului! A murit Karl Shiels, actorul care a jucat în Batman Begins și Peaky Blinders

Doliu în lumea filmului! A murit Karl Shiels, actorul care a jucat în Batman Begins și Peaky Blinders
Karl Shiels a încetat din viață. Actorul avea doar 47 de ani

Lumea filmului este în doliu. A murit Karl Shiels, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, cunoscut mai ales grație rolului său din blockbusterul Batman Begins, unde a întruchipat un personaj negativ. Totodată, prestația sa din serialul Peaky Blinders s-a bucurat de un real succes în rândul cinefililor din întreaga lume.

A murit actorul Karl Shiels. Reacția agentului său

Anunțul a fost făcut chiar de agentul actorului, Lisa Richard, aceasta declarându-se șocată și întristată la aflarea veștii că actorul irlandez s-a stins din viață, la doar 47 de ani. pentru moment, nu există informații concrete referitoare la cauzele care au dus la acest deznodământ tragic.

Suntem profund șocați și întristați să aflăm de trecerea bruscă în neființă a clientului și prietenului nostru bun, Karl Shiels, ieri (n.r. duminică). Karl a fost un individ talentat, intens, ușor de iubit, amuzant, inteligent, curajos și puternic atât ca om, cât și ca actor și regizor. Ca director artistic al Upstairs Theathe, a fost întotdeauna un adevărat mentor, atât pentru tinerii care doreau să îmbrățișeze cariera de actori, cât și pentru cei înzestrați cu talent în tainele scrisului. Inimile noastre sunt frânte, dar gândurile ni se îndreaptă către partenera de viață a lui Karl, Laura, către familia și prietenii lui, din rândul cărora am avut norocul de a face parte, timp de ani întregi”, a declarat agenta actorului, pentru mirror.co.uk.

 

Karls Shiels a jucat în numeroase filme de la Hollywood, printre care și Batman Begins
Karls Shiels a jucat în numeroase filme de la Hollywood, printre care și Batman Begins

A jucat în Batman Begins și peaky Blinders

Karl Shiels și-a dedicat întreaga viață marii actoriei, interpretând de-a lungul timpului numeroase roluri de excepție, fie că vorbim despre Cetatea Filmului de la Hollywood sau scena teatrului. Originar din Irlanda, acesta a apărut în numeroase pelicule, cea mai cunoscută fiind Batman Begins, nefiind străin, însă, nici de lumea televiziunii. Printre serialele în care a apărut se numără Peaky Blinders, Foyle’s War și The Tudors.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×