Doliu în familia lui Sylvester Stallone! Verișoara actorului a murit la 33 de ani

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/03/2019, 16:34
Doliu în familia lui Sylvester Stallone! Verișoara actorului a murit la 33 de ani GALERIE FOTO
Verisoara lui Sylvester Stallon a murit la doar 33 de ani

Cunoscutul actor Sylvester Stallone este în doliu, după ce vara sa în vârstă de doar 33 de ani a murit într-un accident rutier cumplit! Viktoria Kravchenko, în vârstă de 33 de ani, a fost victima unui teribil accident rutier produs în Ucraina. Viktoria se afla pe scaunul din dreapta a unui autoturism foarte puternic, marca BMW X6.

Verişoara lui Sylvester Stallone a murit într-un accident rutier de coşmar

Şoferul autoturismului în care se afla tânăra se pare că a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un autoturism Hyundai Sonata, care era parcat regulamentar. Din primele informaţii, se pare ca accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

În urma loviturii, maşina în care se afla frumoasa Viktoria a ricosat într-un stâlp de electricitate, iar imediat după a luat foc. Şoferul Shamil Gajdzhiev, în vârstă de 22 de ani, a murit şi el pe loc. Medicii sosiţi la faţa locului nu i-au mai putut ajuta cu nimnic pe cei doi tineri prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii.

Verisoara lui Sylvester Stallon a murit
Verisoara lui Sylvester Stallon a murit intrun accident rutier

Şi şoferul maşinii a decedat pe loc, în urma impactului extrem de violent

Ambele cadavre au fost scoase carbonizate din maşină, după ce pompierii s-au luptat mai mult timp cu flăcările care au cuprins autoturismul în care se afla verişoara marelui actor de la Hollywood.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Viktoria era fiica unei cunoscute femei de afaceri din Odessa și era rudă cu familia lui Sylvester  Stallone.

Bunica paternă a lui Kravchenko era rudă cu străbunica maternă a lui Sylvester Stallone, care şi-a schimbat numele în Rose Labofish – o formă anglicizată a numelui său original rusesc – când a emigrat în Statele Unite, în 1888.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×