Doliu în familia lui Pepe! Unchiul cântărețului a murit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/11/2019, 20:07
Doliu în familia lui Pepe! Unchiul cântărețului a murit
Veste tristă pentru Pepe. Unchiul artistului s-a stins din viață. Sursa foto: Youtube

Ceea ce trebuia să fie o zi de weekend cât se poate de liniștită s-a transformat într-un coșmar pentru Pepe și întreaga sa familie. Unchiul îndrăgitului artist s-a stins din viață duminică, anunțul fiind făcut chiar de Gianni Pascu, fratele interpretului de muzică latino pe rețelele de socializare.

Pepe, în lacrimi după moartea unchiului său

Drum bun printre stele, unchiule!Poza asta este este doar pentru sufletul meu… Dumnezeu să te ierte și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat în viața asta, pentru cât de mult m-ai iubit și m-ai ajutat, pentru că mi-ai fost al doilea tata, pentru că ești și vei rămâne unchiul meu. Te iubesc R.i.P ❤️❤️Eugen Jidanu Nr 1 , a scris acesta pe contul său de Facebook, iar postarea sa a stârnit numeroase mesaje de condoleanțe din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Dumnezeu să-l ierte și să vă dea putere pentru a trece peste acest moment dificil”, „Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe”, sau „Multă putere, Gianni, ție și familiei tale. Odihnească-se în pace, îmi pare atât de rău…”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care le-au împărtăşit durerea provocată de pierderea suferită.

Pactul lui Pepe cu Raluca Pastramă

Fără îndoială, Pepe are toate motivele pentru a se considera un bărbat împlinit. Îndrăgitul interpret de muzică latino trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca Pastramă, cea care i-a devenit soție în urmă cu mai bine de opt ani și i-a dăruit, totodată, două fetițe superbe.

Într-un interviu acordat recent, artistul a dezvăluit că frumoasa brunetă este femeia care îi aduce liniște sufletească, de fiecare dată când trece prin momente mai puțin plăcute. Mai mult decât atât, Pepe a rememorat, cu emoție, ziua în care a întâlnit-o pentru prima dată pe Raluca.

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon „Raluca Scufiţa Roşie” şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e „Soţia”. M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon. Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis „Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare”  , a relatat cântărețul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×