Doliu în cinematografie. A murit Rony Bridges. Actorul jucase în seria Războiul Stelelor

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 12:23
Doliu în cinematografie. A murit Rony Bridges. Actorul jucase în seria Războiul Stelelor GALERIE FOTO
Actorul scoțian Rony Bridges a murit duminică, 14 iulie. Sursa foto: Facebook

Rony Bridges, actorul care a jucat în ”Războiul stelelor” a murit duminică, 14 iulie, în Glasgow. Fanii au postat zeci de mesaje de dragoste și admirație pe rețelele de socializare.

Actorul Rony Bridges a murit duminică

Starul de cinema Rony Bridges a murit duminica aceasta. Soția actorului Michaela este devastată de moartea lui Rony și a mărturisit: „Nu îmi pot găsi cuvintele, sunt devastată, dar sunt binecuvântată cu prieteni uimitori care au fost niște îngeri în ultima lună”. 

Soția actorului scoțian a mărturisit că Rony a luptat pentru viața sa și a avut mult curaj. „A luptat atât de mult și cu curaj cât de mult a putut.” Familia și prietenii și-au exprimat durerea pe site-urile de socializare.

Actorul a jucat în numeroase filme în cei peste 20 de carieră, iar rolul care l-a consacrat a fost cel din ”Star Wars V11”. Rony Bridges a mai jucat în filme precum: ”Kingdom Fall of Illandriea”, ”Deep Shit”, ”Războiul stelelor – Episodul VII: Trezirea Forței”, Valhalla: regatul întunericului”, ”Out on the Wing” sau ”Dear Frankie”.

Actorul a jucat în Războiul Stelelor
Actorul a jucat în Războiul Stelelor, Rony Bridges a murit duminică, în Glasgow. Sursa foto: Facebook

Fanii și prietenii au scris zeci de mesaje de rămas bun

Actorul din Glasgow a fost mentorul lui Robbie Crossan care i-a adus un tribut online emoțional. „Inima mea este spulberată. Duminică, Rony Bridges a părăsit această lume pentru marea scenă a cerului. Rony nu a fost doar un prieten, ci și mentorul meu, o adevărată inspirație și persoana care m-a adus în actorie. A fost, de asemenea, un om cu multe talente, un actor, dramaturg, povestitor și un tip foarte amuzant”.

„Rony a fost o persoană cu totul altruistă, a donat o sumă uriașă de bani pentru Star Child. Până ne vom întâlni din nou Amirale, dormiți bine și puterea să fie întotdeauna cu tine”, a mai fost un alt mesaj în amintirea actorului scoțian.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×