Doliu în cinematografie! Sid Haig a murit în spital

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/09/2019, 19:01
Doliu în cinematografie! Sid Haig a murit în spital
A murit actorul Sid Haig. Sursa foto: dreadcentral.com

O veste tristă a căzut ca un trăsnet peste întreaga lume a muzicii. S-a stins din viață Sid Haig, cunoscut mai ales datorită rolurilor din filme de groază celebre printre care se numără Casa celor o mie de cadavre/ House of 1000 Corpses, dar și  Kill Bill: Volumul 2. Îndrăgitul actor în vârstă de 80 de ani era internat de urgență în spital, din cauza unor probleme de sănătate.

A murit actorul Sid Haig. Anunțul soției

Unul dintre cei mai apreciați actori ai producțiilor de groază, Sid Haig a încetat din viață în cursul zilei de sâmbătă, 21 septembrie, anunțul fiind făcut chiar de soția acestuia, printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare. Totodată, partenera sa de viață a menționat că nu va mai oferi alte detalii pe marginea acestui subiect, întrucât își dorește ca intimitatea și perioada de doliu a familiei să fie respectate.

Sâmbătă, pe 21 septembrie, cealaltă jumătate a sufletului meu a trecut de pe acest tărâm, pe un altul. S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers. A fost și va fi mereu îngerul meu, cel mai bun prieten al meu. Și-a adorat familia, prietenii și fanii. Pentru toți, moartea lui reprezintă un șoc. Noi, familia, cerem ca intimitatea și perioada de doliu să fie respectate”,  a scris Susan Oberg, pe Instagram.

Actorul era cunoscut din numeroase filme de groază. Sursa foto: wowbiz.ro
Actorul era cunoscut din numeroase filme de groază. Sursa foto: wowbiz.ro

Fanii au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

La scurt timp după aflarea acestei vești, pe rețelele de socializare au început să curgă numeroase mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au iubit și apreciat. De asemenea, fanii au rememorat cu nostalgie producțiile în care actorul a jucat de-a lungul timpului și au transmis gânduri bune familiei îndurerate.

Ne vei lipsi. Sunt recunoscutătoare că te-am întâlnit. Erai extrem de talentat. Le doresc multă putere membrilor familiei tale”, „Un adevărat războinic și un suflet extrem de generos. Îți vom simți lipsa””, sunt două dintre mesajele care au apărut pe pagina starului de la Hollywood.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×