Doina Belu, naşa lui Cornel Galeş, dezvăluiri despre accident: „Nu avea centură. Cineva a intrat în ei şi a murit”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/12/2019, 10:43
Doina Belu, naşa lui Cornel Galeş, dezvăluiri despre accident: „Nu avea centură. Cineva a intrat în ei şi a murit”
Naşa lui Cornel Galeş a anunţat cum s-a produs accidentul în care acesta a murit

Cornel Galeş a murit într-un accident rutier produs în Spania. Nu există foarte multe detalii certe despre cum s-a produs tragedia, însă naşa acestuia, Doina Belu, a dat câteva detalii despre cum s-ar fi întâmplat nenorocirea.

Naşa lui Cornel Galeş, detalii despre accident

Conform Doinei Belu, văduvul Ilenei Ciuculete ar fi fost cel care se afla la volan, iar accidentul s-ar fi petrecut după ce un alt automobil a intrat în maşina sa. Femeia mai susţine şi că Galeş nu purta centura de siguranţă. „Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune.

Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…”, a declarat Doina Belu, pentru wowbiz.ro.

Moartea lui Cornel Galeş, deplânsă de cei care l-au iubit

Înainte de producerea accidentului, Cornel Galeş a fost în compania unor prieteni la un restaurant. Aceştia s-au fotografiat şi păreau foarte bine dispuşi (Vezi imagini AICI).  „Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreuna !! Odihnește în pace, alături de zâna ta!”, este mesajul transmis de unul dintre prietenii lui Galeș, în compania în care s-a aflat duminica seara, înainte de accident.

Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes”, a transmis Maria, fina lui Cornel Galeş, pe contul ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×