Doi tineri au vrut să facă AMOR pe holurile de la Casa Poporului. Imagini scandaloase de la Parlament

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/11/2018, 18:45
Doi tineri au vrut să facă AMOR pe holurile de la Casa Poporului. Imagini scandaloase de la Parlament

O simplă ședință foto ale unei adolescente s-a transformat rapid într-o bună scenă potrivită pentru filmele destinate adulților. Fata încerca să obțină un unghi extraordinar pentru câteva fotografii cu care putea deveni mai cunoscută în mediul online. Se pare că partenerul ei a dus la un alt nivel ședința foto, așa că cei doi aproape că au făcut amor pe holul din Palatul Parlamentului.

De asemenea, nici persoanele publice din România, dar nici cele de peste hotare se pare că nu se pot abține poftelor arzătoare. De-a lungul vremii, mai multe filmulețe și fotografii ale acestora, din momente intime, au devenit virale.

Scene de amor dintre doi tineri, la Casa Poporului

Cancan.ro a fost martorul unor momente scandaloase, chiar pe holul Casei Poporului. Se pare că totul s-a petrecut în timpul unui eveniment monden. Doi tineri rebeli și-au lăsat frâu liber poftelor, așa că au uitat de tot și de toți din jur și aproape că au făcut amor în văzul tuturor. Tânăra dorea să facă niște fotografii mai speciale, cu care să se laude pe rețelele de socializare, așa că, fără să se sfiască, s-a întins pe covorul din Palatul Parlamentului. Clădirea simbol a României a devenit locul în care și-au așternut cei doi dragostea pătimașă. Tinerii nu s-au gândit de niciun fel la persoanele publice care ar putea să-și facă apariția după finele evenimentului desfășurat la câțiva pași de ei.

Scene fierbinți în public

Cei doi tineri nu sunt nici pe departe primii sau ultimii care și-au expus iubirea într-un astfel de mod. Cupluri de peste tot nu au mai așteptat să ajungă în propria locucin ță, așa că au lăsat sub văzut tuturor iubirea ce era purtată de aceștia. Reținerea nu și-a făcut apariția nici într-un episod în care doi bărbați au decis să se iubească pătimaș chiar într-o scară de bloc, în Turnu Severin. Din păcate pentru cei doi, un vecin vigilent a sesizat oamenii legii, așa că toiul nopții a fost martor la finele dragostei. Se pare că locatarul sunase la poliție din cauza faptului că avea senzația că este vorba de un viol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×